притисни ентер »

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено
Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени пред две седмици поради пандемијата. Њујорк потоа беше прогласен

Поради коронавирусот откажано и доделувањето на Тони наградите

Поради коронавирусот откажано и доделувањето на Тони наградите

Коронавирусот го откажа и доделување на театарските Тони награди, чија церемонија за доделување е одложена на неопределено време. Официјалната церемонија требаше да се одржи во Њујорк на 7-ми јуни , со пренос во живо на Си Би-Ес. Од друга страна, поради пандемијата, две недели порано се затворија сите театри на Бродвеј. „Здравјето и безбедноста на

Одложено доделувањето на театарскиот „Оскар“ на Бродвеј

Одложено доделувањето на театарскиот „Оскар“ на Бродвеј

САД –  Годинешното свечено доделување на „Тони“ , театарски еквивалент на филмските оскари, е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени пред две седмици поради пандемијата

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени пред две седмици поради пандемијата. Њујорк потоа беше прогласен

Доделувањето на „Тони” наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони” наградите одложено на неопределено

Годинешното свечено доделување на „Тони” театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени пред две седмици поради пандемијата. Њујорк потоа беше прогласен

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Њујорк, 26 март 2020 (/) –  Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени пред две седмици поради пандемијата

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани - жртви на корона-пандемијата. Њујорк, 26 март 2020 (МИА) –  Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Доделувањето на „Тони“ наградите одложено на неопределено

Годинешното свечено доделување на „Тони“ театарските награди вчера е одложено на неодредено време. Ова е последниот во низата културни настани – жртви на корона-пандемијата. Доделувањето требаше да се одржи во Њујорк на 7 јуни, со пренос во живо на Си Би Ес. Театрите на Бродвеј беа затворени пред две седмици поради пандемијата. Њујорк потоа беше прогласен

Одложени и наградите Тони поради коронавирусот

Одложени и наградите Тони поради коронавирусот

74-то издание на наградите Тони е одложено додека да се среди ситуацијата со пандемијата на коронавирусот. Церемонијата беше закажана за 7 јуни, а откажувањето доаѓа откако Бродвеј објавија дека затвораат додека повторно да биде безбедно да работат. На Бродвеј се откажани сите шоуа до 12 април, со можност тоа да продолжи и понатаму, доколку ситуацијата