притисни ентер »

Galaxy S11: Сите карактеристики кои ги знаеме досега!
Galaxy S11: Сите карактеристики кои ги знаеме досега!

Galaxy S11: Сите карактеристики кои ги знаеме досега!

Спецификациите на S11 се веќе речиси целосно споделени. Еве се што знаеме за новата серија:. Една од главните промени во дизајнот е новиот Premium Hole Infinity дисплеј, а ќе има и стаклено-метална конструкција. Целосните димензии се од 161.9 x 73.7 x 7.8mm. Кај S11+ очекуваме 6.9 инчен панел, а кај S11 ќе има 6.7 инчен панел. На задниот дел ќе се

Samsung Galaxy S11 има промени во делот на Premium Hole

Samsung Galaxy S11 има промени во делот на Premium Hole

Galaxy S11 ќе има Snapdragon 865 процесор или Exynos 990 во зависност од пазарот, двата изработени преку 7nm EUV процес на производство. Главната задната камера ќе биде 108MP и 48MP телефото сензор, плус ToF камерата и ултраширокиот сензор. Ќе има барем 8GB RAM+256GB меморија, 6.9" дисплеј со 120Hz кај S11+.  Промената во дизајнот кај Premium Hole

Galaxy S11: Фотографии од Premium Hole Infinity дизајнот!

Galaxy S11: Фотографии од Premium Hole Infinity дизајнот!

Веќе имаме генерална идеја за тоа како ќе изгледаат S11 уредите, а веќе почнаа да се појавуваат и рендери од нивниот потенцијален дизајн. Најпрво, во внатрешноста на S11 уредите ќе се наоѓа новиот Exynos 990 во Европа и Snapdragon 865 во Америка. Истотака, знаеме дека на задниот дел ќе има главна камера од 108 мегапиксели, 48 мегапикселна камера за

Способностите на новата камера на Galaxy S11 ќе може да ја претворат ноќта во ден!

Способностите на новата камера на Galaxy S11 ќе може да ја претворат ноќта во ден!

Камерите на новата Galaxy S11 серија ќе имаат неверојатни функции. Само мал дел од работите кои ги слушнавме за сензорите на S11 серијата вклучуваат неверојатно висока резолуција, голем број на камери, одлично зумирање и слично. Се зборува дека главниот сензор кај овие уреди ќе биде дури од 108 мегапиксели. Се разбира, повисоката резолуција не секогаш

Samsung го заштити името Bright Night за камера сензорите на Galaxy S11

Samsung го заштити името Bright Night за камера сензорите на Galaxy S11

Протечените информации за Samsung Galaxy S11 серијата продолжуваат да се појавуваат, а најновата пристигнува во вид на пријава за патент кај European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Патентот го опишува новиот камера сензор, под името Bright Night кој може да се користи и во телефоните и таблетите. Ова би можело да биде целосно нов сензор

Samsung го заштити името Bright Night за камера сензорите на Galaxy S11

Samsung го заштити името Bright Night за камера сензорите на Galaxy S11

Протечените информации за Samsung Galaxy S11 серијата продолжуваат да се појавуваат, а најновата пристигнува во вид на пријава за патент кај European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Патентот го опишува новиот камера сензор, под името Bright Night кој може да се користи и во телефоните и таблетите. Ова би можело да биде целосно нов сензор

Galaxy S11: Спецификации, достапност и цена

Galaxy S11: Спецификации, достапност и цена

Што се знаеме за Galaxy S11 уредите досега?. Почнувајќи од дизајнот, конструкцијата на новите модели ќе биде од стакло и метал, а целосните димензии ќе бидат 61.9 x 73.7 x 7.8mm. На предниот дел дисплејот ќе биде 6.7 инчен со Premium Hole Infinity дизајн. Рамките околу панелот ќе бидат речиси невидливи. Една од најинтересните карактеристики која ја

Спосоностите на новата камера на Galaxy S11 ќе може да ја претворат ноќта во ден!

Спосоностите на новата камера на Galaxy S11 ќе може да ја претворат ноќта во ден!

Камерите на новата Galaxy S11 серија ќе имаат неверојатни функции. Само мал дел од работите кои ги слушнавме за сензорите на S11 серијата вклучуваат неверојатно висока резолуција, голем број на камери, одлично зумирање и слично. Се зборува дека главниот сензор кај овие уреди ќе биде дури од 108 мегапиксели. Се разбира, повисоката резолуција не секогаш