притисни ентер »

Петровски: Ние немавме име, туку ПРИВРЕМЕНА РЕФЕРЕНЦА – ФИРОМ!
Петровски: Ние немавме име, туку ПРИВРЕМЕНА РЕФЕРЕНЦА – ФИРОМ!

Петровски: Ние немавме име, туку ПРИВРЕМЕНА РЕФЕРЕНЦА – ФИРОМ!

Протестот против промена на името!? Чекај да објасниме две три работи: Ние немавме име,туку ПРИВРЕМЕНА РЕФЕРЕНЦА -ФИРОМ! Р.Северна Македонија е прво межународно признаено име на ова земја како независна држава! “Преспанскиот договор“ е единствено нешто, што по 30г., не придвижи од мртва точка. Нешто што не внесува во НАТО и ни ветува европска иднина