притисни ентер »

Почина бебе во болница од патогена бактерија клабсиела.
Почина бебе во болница од патогена бактерија клабсиела.

Почина бебе во болница од патогена бактерија клабсиела.

Пред два дена починало бебе на Клиниката за детски болести, пишува Република. Станува збор за предвремено родено бебе, во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеколошко-акушерска клиника (ГАК), каде што се родило, на инсистирање на родителите, било префрлено на Клиниката за детски болести во Скопје. Таткото на бебето,

Почина бебе на скопските клиники

Почина бебе на скопските клиники

Пред два дена починало бебе на Клиниката за детски болести. Станува збор за предвремено родено бебе, во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеколошко-акушерска клиника (ГАК), каде што се родило, на инсистирање на родителите, било префрлено на Клиниката за детски болести во Скопје, дознава Република . Таткото на бебето,

Почина бебе на скопските клиники – се заразило зо опасна болничка бактерија

Почина бебе на скопските клиники – се заразило зо опасна болничка бактерија

Пред два дена починало бебе на Клиниката за детски болести, пишува Република. Станува збор за предвремено родено бебе, во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеколошко-акушерска клиника (ГАК), каде што се родило, на инсистирање на родителите, било префрлено на Клиниката за детски болести во Скопје. Таткото на бебето,

Почина бебенце на скопските Клиники - Таткото бесен се огласи на Фејсбук

Почина бебенце на скопските Клиники - Таткото бесен се огласи на Фејсбук

Трагедија во Скопје, пред два дена починало бебенце на скопските Клиники, а се работи за предвреме родено бебенце во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеколошко-акушерска клиника  било однесено на Клиниката за Детски болести, пишува Република. Таткото на бебето ја обелодени тажната вест на Фесјбук и упати критика до

ТАТКО НА ПОЧИHATOTO БЕБЕ: Ko*илиња г*адни жена ми во штала да се поpeдеше нeмaшe да се случи ова!

ТАТКО НА ПОЧИHATOTO БЕБЕ: Ko*илиња г*адни жена ми во штала да се поpeдеше нeмaшe да се случи ова!

Пред два дена пoчинaлo бебе на Клиниkaта за дeтcки болecти. Станува збор за предвремено родено бебе, во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеkoлошко-akушерска клиниka (ГАК), каде што се родило, на инсистирање на родителите, било префрлено на Клиниkaта за детски болecти во Скопје. Таткото на бебето, во пост објавен на

Почина бебе на скопските клиники

Почина бебе на скопските клиники

Пред два дена починало бебе на Клиниката за детски болести. Станува збор за предвремено родено бебе, во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеколошко-акушерска клиника (ГАК), каде што се родило, на инсистирање на родителите, било префрлено на Клиниката за детски болести во Скопје. Таткото на бебето, во пост објавен на

ПОЧИНА БЕБЕ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ: Откако се заpазило со болничка бактеpија

ПОЧИНА БЕБЕ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ: Откако се заpазило со болничка бактеpија

Пред два дена починало бебе на Клиниката за детски болеcти. Станува збор за предвремено родено бебе, во 29-та гестациска недела, кое по една недела престој на скопската Гинеколошко-акушерска клиника (ГАК), каде што се родило, на инсистирање на родителите, било префрлено на Клиниката за детски болести во Скопје. Таткото на бебето, во пост објавен на