притисни ентер »

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Полицијата приведе 60-годишен маж кој вознемирувал малолетни девојчиња во паркот во скопската населба Ѓорче Петров. Мажот ги допирал децата и им нудел алкохол, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

60-годишен маж  вознемирувал малолетни девојчиња во паркот во скопската населба Ѓорче Петров. Мажот ги допирал децата и им нудел алкохол, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. Текстот Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол е превземен од МАКФАКС.

Манијак во Ѓорче Петров, во парк допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во Ѓорче Петров, во парк допирал малолетнички и им нудел алкохол

Маж на возраст од околу 60 години недолично се однесувал кон три малолетни девојчиња во парк во населбата Ѓорче Петров. Според пријавата во полиција, тој ги добирал и им нудел алкохол на девојчињата. Од МВР велат дека работат на расчистување на случајот. Текстот Манијак во Ѓорче Петров, во парк допирал малолетнички и им нудел алкохол е превземен од

Манијак во Ѓорче Петров, во парк допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во Ѓорче Петров, во парк допирал малолетнички и им нудел алкохол

Маж на возраст од околу 60 години недолично се однесувал кон три малолетни девојчиња во парк во населбата Ѓорче Петров. Според пријавата во полиција, тој ги добирал и им нудел алкохол на девојчињата. Од МВР велат дека работат на расчистување на случајот. Текстот Манијак во Ѓорче Петров, во парк допирал малолетнички и им нудел алкохол е превземен од

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Полицијата приведе 60-годишен маж кој вознемирувал малолетни девојчиња во паркот во скопската населба Ѓорче Петров. Мажот ги допирал децата и им нудел алкохол, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Манијак во парк во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во парк во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

На 24.05.2023 околу 16.15 часот во Полициска станица Ѓорче Петров е пријавено дека околу 15.00 часот во парк на подрачјето на Ѓорче Петров, маж на возраст од околу 60 години недолично се однесувал кон три малолетнички од Скопје, ги допирал и им нудел алкохол. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Маж во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Маж во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Полицијата приведе 60-годишен маж кој вознемирувал малолетни девојчиња во паркот во скопската населба Ѓорче Петров. Мажот ги допирал децата и им нудел алкохол, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

ДОПИРАЛ МАЛОЛЕТНИЧКИ И ИМ НУДЕЛ АЛКОХОЛ Полицијата трага по манијакот од Ѓорче Петров

ДОПИРАЛ МАЛОЛЕТНИЧКИ И ИМ НУДЕЛ АЛКОХОЛ Полицијата трага по манијакот од Ѓорче Петров

Маж на возраст околу 60 години вчера во парк во скопската населба Ѓорче Петров недолично се однесувал кон три малолетнички. Од министерството за внатрешни работи информираат дека настанот кој се случил околу 15:00 часот кај нив бил пријавен вчера во Полициска станица Ѓорче Петров околу 16:15 минути. Според пријавата, засега непознатото лице ги допирал

Манијак во парк во Ѓорче: Допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во парк во Ѓорче: Допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во парк во Ѓорче: Допирал малолетнички и им нудел алкохол На 24.05.2023 околу 16:15 часот во Полициска станица Ѓорче Петров е пријавено дека околу 15:00 часот во парк на подрачјето на Ѓорче Петров, маж на возраст од околу 60 години недолично се однесувал кон три малолетнички од Скопје. Според пријавата, тој ги допирал и им нудел алкохол. Се