притисни ентер »

Општина Кисела Вода Ве поканува на „Културно лето Кисела Вода 2019“
Општина Кисела Вода Ве поканува на „Културно лето Кисела Вода 2019“

Општина Кисела Вода Ве поканува на „Културно лето Кисела Вода 2019“

Утревечер, 17.08.2019год. (сабота), со почеток во 20 часот, Општина Кисела Вода Ве поканува да бидете дел од свеченото отворање на Културно лето Општина Кисела Вода 2019. Годинава, истото ќе понуди богата содржина од музички настани и ќе се одвива на повеќе локации низ општината. Отворањето и првата фестивалска вечер ќе се случува на културно верско-рекреативниот

Утре започнува културното лето на Општина Кисела Вода

Утре започнува културното лето на Општина Кисела Вода

Утре, 17.08.2019 год, на Три круши во селото Драчево, започнува културното лето на Општина Кисела Вода. Се до 31 август, жителите на Општина Кисела Вода ќе имаат можност да уживаат во музичките изведби на бројни популарни изведувачи како Ефто Пупиновски, Дани Димитровска, Бени Шаќири, КУД Китка, Анастасија Петреска, Сузана Спасовска, група Биоритам,

Културо лето на Три круши во Драчево

Културо лето на Три круши во Драчево

Утре, 17.08.2019 год, на Три круши во селото Драчево, започнува културното лето на Општина Кисела Вода. Се до 31 август, жителите на Општина Кисела Вода ќе имаат можност да уживаат во музичките изведби на бројни популарни изведувачи како Ефто Пупиновски, Дани Димитровска, Бени Шаќири, КУД Китка, Анастасија Петреска, Сузана Спасовска, група Биоритам,

Во сабота стартува „Културно лето“ во Кисела Вода

Во сабота стартува „Културно лето“ во Кисела Вода

Три Круши во селото Драчево е локацијата каде во сабота започнува културното лето на Општина Кисела Вода. Манифестацијата ја отвора Ефто Пупиновски, во 20 часот, Дани Димитровска и културно-уметничкото друштво „Китка“. В петок на 23 август во паркот „Шопен“ пак посетителите ќе ги забавуваат: Бени и Нон Стоп, групата Биоритам и Анастасија Петреска,

Викендов започнува Културното лето на општина Кисела Вода

Викендов започнува Културното лето на општина Кисела Вода

Сите настани започнуваат во 20 часот Традиционалната манифестација „Културно лето на општина Кисела Вода“ започнува в сабота, во месноста Три Круши во Драчево. Посетителите, првата вечер ќе ги забавуваат Ефто Пупиновски, Дани Димитровска и културно-уметничкото друштво „Китка“. Следниот викенд, на 23 август во паркот „Шопен“ посетителите ќе ги забавуваат:

Од викендов Културното лето на општина Кисела Вода

Од викендов Културното лето на општина Кисела Вода

Традиционалната манифестација „Културно лето на општина Кисела Вода“ започнува в сабота, во месноста Три Круши во Драчево. Посетителите, првата вечер ќе ги забавуваат Ефто Пупиновски, Дани Димитровска и културно-уметничкото друштво „Китка“. Следниот викенд, на 23 август во паркот „Шопен“ посетителите ќе ги забавуваат: Бени и Нон Стоп, групата Биоритам

Традиционалната манифестација „Културно лето на општина Кисела Вода“ започнува в сабота

Традиционалната манифестација „Културно лето на општина Кисела Вода“ започнува в сабота

Традиционалната манифестација „Културно лето на општина Кисела Вода“ започнува в сабота, во месноста Три Круши во Драчево. Посетителите, првата вечер ќе ги забавуваат Ефто Пупиновски, Дани Димитровска и културно-уметничкото друштво „Китка“. Следниот викенд, на 23 август во паркот „Шопен“ посетителите ќе ги забавуваат: Бени и Нон Стоп, групата Биоритам

В сабота на Три Круши започнува културното лето во Кисела Вода

В сабота на Три Круши започнува културното лето во Кисела Вода

В сабота (17.08.2019 год), на Три круши во селото Драчево, започнува културното лето на Општина Кисела Вода. Се до 31 август, жителите на Општина Кисела Вода ќе имаат можност да уживаат во музичките изведби на бројни популарни изведувачи како Ефто Пупиновски, Дани Димитровска, Бени Шаќири, КУД Китка, Анастасија Петреска, Сузана Спасовска, група Биоритам,

Почнува културното лето на Општина Кисела Вода

Почнува културното лето на Општина Кисела Вода

В сабота во месноста Три Круши во селото Драчево започнува културното лето на Општина Кисела Вода. На првата вечер почнувајќи во 20 часот, на сцената на Три круши ќе настапат Ефто Пупиновски, Дани Димитровска и културно-уметничкото друштво „Китка“. В петок на 23 август во паркот „Шопен“ пак посетителите ќе ги забавуваат: Бени и Нон Стоп, групата Биоритам