притисни ентер »

Никола Ѓорѓиев: Сакаме да го освоиме првото место, а потоа ќе размислуваме за ЕП
Никола Ѓорѓиев: Сакаме да го освоиме првото место, а потоа ќе размислуваме за ЕП

Никола Ѓорѓиев: Сакаме да го освоиме првото место, а потоа ќе размислуваме за ЕП

По три финалиња во Европската лига и одлична промоција со две победи во дебитантскиот настап на континенталните самити, како и остварената цел во јануарските квалификации за претстојното Европско првенство, македонските одбојкари создадоа реноме коешто им дава право да сметаат дека на секој нареден настан треба да одат чекор напред. Во случајот со

Репрезентацијата се враќа во градот на одбојката, Кипар прв противник

Репрезентацијата се враќа во градот на одбојката, Кипар прв противник

За разлика од последниот квалификациски циклус, во националниот состав на селекторот Никола Матијашевиќ сега се уште шестмина, вкупно 20 репрезентативци. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк“ во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во нашата група А, како и завршниот на најдобрите четири тима. Фактот што „црвено-жолтите“ се

Македонските одбојкари одат по злато: Сакаме да го освоиме првото место во Европската лига!

Македонските одбојкари одат по злато: Сакаме да го освоиме првото место во Европската лига!

По три финалиња, македонските одбојкари предводени од селекторот Никола Матијашевиќ ги почнуваат подготовките за новото издание на Европската сребрена лига со амбиција на крајот да стигнат до златото. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк“ во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во групата „А“, како и завршниот на најдобрите

Ѓорѓиев: Го сакаме првото место во Сребрената лига

Ѓорѓиев: Го сакаме првото место во Сребрената лига

По три финалиња во Европската лига и одлична промоција со две победи во дебитантскиот настап на континенталните самити, како и остварената цел во јануарските квалификации за претстојното Европско првенство, македонските одбојкари создадоа реноме коешто им дава право да сметаат дека на секој нареден настан треба да одат чекор напред. Во случајот со

Македонските одбојкари со амбиција за злато во Европската лига

Македонските одбојкари со амбиција за злато во Европската лига

По три финалиња, македонските одбојкари предводени од селекторот Никола Матијашевиќ ги почнуваат подготовките за новото издание на Европската сребрена лига со амбиција на крајот да стигнат до златото. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк“ во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во групата „А“, како и завршниот на најдобрите

Македонските одбојкари „пукаат“ на злато во Европската лига

Македонските одбојкари „пукаат“ на злато во Европската лига

По три финалиња, македонските одбојкари предводени од селекторот Никола Матијашевиќ ги почнуваат подготовките за новото издание на Европската сребрена лига со амбиција на крајот да стигнат до златото. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк“ во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во групата „А“, како и завршниот на најдобрите

Одбојкарите го започнаа нападот на златото во „Европската сребрена лига“

Одбојкарите го започнаа нападот на златото во „Европската сребрена лига“

Одбојкарската репрезентација на Македонија денеска во Струмица го започна подготовките пред настапот во Европската сребрена лига каде очекуваат да продолжи низата на успешни настапи, а овој пат целта е освојување на златниот медал. Одбојкарите на почеток од годинава преку двата квалификациски турнири кои се одржаа во Скопје, успеаја да обезбедат пласман

Македонските одбојкари со амбиција за злато во Европската лига

Македонските одбојкари со амбиција за злато во Европската лига

По три финалиња, македонските одбојкари предводени од селекторот Никола Матијашевиќ ги почнуваат подготовките за новото издание на Европската сребрена лига со амбиција на крајот да стигнат до златото. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк” во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во групата „А”, како и завршниот на најдобрите

Македонските одбојкари типуваат на злато во Европската лига

Македонските одбојкари типуваат на злато во Европската лига

По три финалиња, македонските одбојкари предводени од селекторот Никола Матијашевиќ ги почнуваат подготовките за новото издание на Европската сребрена лига со амбиција на крајот да стигнат до златото. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк“ во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во групата „А“, како и завршниот на најдобрите

Македонските одбојкари одат на освојување на Европската сребрена лига

Македонските одбојкари одат на освојување на Европската сребрена лига

По три финалиња, македонските одбојкари предводени од селекторот Никола Матијашевиќ ги почнуваат подготовките за новото издание на Европската сребрена лига со амбиции конечно и да ја освојат. Тренинзите ќе бидат во салата „Парк“ во Струмица каде што ќе бидат одиграни средбите од првиот турнир во групата „А“, како и завршниот на најдобрите четири тима