притисни ентер »

ГРОМ ги достави шесте пратенички листи: Имаме угледни луѓе
ГРОМ ги достави шесте пратенички листи: Имаме угледни луѓе

ГРОМ ги достави шесте пратенички листи: Имаме угледни луѓе

Вечерва до ДИК ги доставивме листите за пратеници, на кои имаме угледни луѓе кои можат да бидат вистински репрезенти на граѓаните, луѓе кои ќе се залагаат за реформи во образованието, во здравството и кои ќе работат храбро за Македонија, информираа од ГРОМ. Оваа партија на Стевчо Јакимовски, која ќе настапи во коалиција со Интегра и ПЦЕР, на изборите

Коалицијата на ГРОМ ги објави носителите на изборните листи

Коалицијата на ГРОМ ги објави носителите на изборните листи

Коалицијата Храбро за Македонија вечерва до Државната изборна комисија ги достави листите за пратеници во сите шест изборни единици, објави вечерва лидерот на ГРОМ и претседателски кандидат Стевчо Јакимовски. „Вечерва имавме Централен одбор и без какви било забелешки едногласно беше усвоена листата за сите шест изборни единици. На изборните листи имаме

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ денеска до Државната изборна комисија ги поднесе листите за кандидати за пратеници во Собранието на Република Македонија. „Коалицијата „Храбро за Македонија“ ја поднесува оваа листа во која учествуваат Граѓанската опција за Македонија, Интегра и Партијата за целосна еманципација на Ромите. Ние сега имавме Централен

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ денеска до Државната изборна комисија ги поднесе листите за кандидати за пратеници во Собранието на Република Македонија. „Коалицијата „Храбро за Македонија“ ја поднесува оваа листа во која учествуваат Граѓанската опција за Македонија, Интегра и Партијата за целосна еманципација на Ромите. Ние сега имавме Централен

ГРОМ ги објави носителите на шесте изборните листи

ГРОМ ги објави носителите на шесте изборните листи

Вечерва до ДИК ги доставивме листите за пратеници, листи на кои имаме угледни луѓе кои можат да бидат вистински репрезенти на граѓаните, луѓе кои ќе се залагаат за реформи во образованието, во здравството и кои ќе работат #ХраброЗаМакедонија На изборите „Храбро за Македонија“ ќе настапи со следните носители на изборни единици: Добрила Андоновска во

Коалицијата „Храбро за Македонија“ до ДИК ги поднесе листите за кандидати за пратеници

Коалицијата „Храбро за Македонија“ до ДИК ги поднесе листите за кандидати за пратеници

Коалицијата „Храбро за Македонија“ денеска до Државната изборна комисија ги поднесе листите за кандидати за пратеници во Собранието на Република Македонија. Во продолжение ви испраќаме интегрален текст од изјавите за лидерите на партиите од коалицијата „Храбро за Македонија“ Изјава на лидерот на ГРОМ и кандидат за претседател на државата, Стевчо Јакимовски:

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ денеска до Државната изборна комисија ги поднесе листите за кандидати за пратеници во Собранието на Република Македонија. „Коалицијата „Храбро за Македонија“ ја поднесува оваа листа во која учествуваат Граѓанската опција за Македонија, Интегра и Партијата за целосна еманципација на Ромите. Ние сега имавме Централен

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ денеска до Државната изборна комисија ги поднесе листите за кандидати за пратеници во Собранието на Република Македонија. „Коалицијата „Храбро за Македонија“ ја поднесува оваа листа во која учествуваат Граѓанската опција за Македонија, Интегра и Партијата за целосна еманципација на Ромите. Ние сега имавме Централен

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ ги поднесе листите за кандидати за пратеници до ДИК

Коалицијата „Храбро за Македонија“ денеска до Државната изборна комисија ги поднесе листите за кандидати за пратеници во Собранието на Република Македонија. „Коалицијата „Храбро за Македонија“ ја поднесува оваа листа во која учествуваат Граѓанската опција за Македонија, Интегра и Партијата за целосна еманципација на Ромите. Ние сега имавме Централен