притисни ентер »

Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе БЕА ЗАМОЛЕНИ ДА СМЕНАТ МАСА, НЕ БЕА ИЗБРКАНИ
Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе БЕА ЗАМОЛЕНИ ДА СМЕНАТ МАСА, НЕ БЕА ИЗБРКАНИ

Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе БЕА ЗАМОЛЕНИ ДА СМЕНАТ МАСА, НЕ БЕА ИЗБРКАНИ

Оливер Николоски, еден од сопствениците на ресторанот „Ла Страда“ негира дека од неговиот ресторан вчера биле избркани македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски, неговите пријатели и неговите родители, поради тоа што зборувале на албански јазик. Николоски ја раскажува другата страна од приказната откако Алиоски го обвини ресторанот преку медиумите,

Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе БЕА ЗАМОЛЕНИ ДА СМЕНАТ МАСА, НЕ БЕА ИЗБРКАНИ

Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе БЕА ЗАМОЛЕНИ ДА СМЕНАТ МАСА, НЕ БЕА ИЗБРКАНИ

Оливер Николоски, еден од сопствениците на ресторанот „Ла Страда“ негира дека од неговиот ресторан вчера биле избркани македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски, неговите пријатели и неговите родители, поради тоа што зборувале на албански јазик. Николоски ја раскажува другата страна од приказната откако Алиоски го обвини ресторанот преку медиумите,

Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе беа замолени да сменат маса, не беа избркани

Сопственик на „Ла Страда“: Алиоски и неговите луѓе беа замолени да сменат маса, не беа избркани

Оливер Николоски, еден од сопствениците на ресторанот „Ла Страда“ негира дека од неговиот ресторан вчера биле избркани македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски, неговите пријатели и неговите родители, поради тоа што зборувале на албански јазик. Николоски ја раскажува другата страна од приказната откако Алиоски го обвини ресторанот преку медиумите,

Сопственикот на „Ла страда“: Беше недоразбирање, Алиоски не беше избркан

Сопственикот на „Ла страда“: Беше недоразбирање, Алиоски не беше избркан

Оливер Николоски, еден од сопствениците на ресторанот „Ла страда“ негира дека од неговиот ресторан вчера биле избркани македонскиот репрезентативец Езѓан Алиоски, неговите пријатели и неговите родители, поради тоа што зборувале на албански јазик. Николоски ја раскажува другата страна од приказната откако Алиоски го обвини ресторанот преку медиумите,

Алиоски го канат во други ресторани, од Ла Страда му се извинија

Алиоски го канат во други ресторани, од Ла Страда му се извинија

ИЗВОР Скопје24 | јуни 14, 2019 Тимот на Винаријата „Попова кула“ во Демир Капија го покани македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски да биде гостин во нивниот ресторан. Поканaта следува откако Алиоски не бил примен во ресторанот „Ла Страда“, каде побарал маса со неговото семејство, со образложение дека сите маси се резервирани. Ситуацијата се смениле

ФФМ се огласи за немилиот настан на Алиоски и испрати моќна порака

ФФМ се огласи за немилиот настан на Алиоски и испрати моќна порака

Македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски во разговорот со „Дерби“ образложи колку тешко го поднел невкусното понижување кое вчера го доживеа во својот роден град Прилеп, а откако цела јавност застана во одбрана на човекот кој со сето срце ги брани интересите на нашата фудаблска репрезентација, со моќна порака се јави и Фудбалската Федерација. ФФМ

ФФМ се огласи за немилиот настан на Алиоски и испрати моќна порака

ФФМ се огласи за немилиот настан на Алиоски и испрати моќна порака

ИЗВОР Скопје24 | јуни 14, 2019 Македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски во разговорот со „Дерби“ образложи колку тешко го поднел невкусното по*ижување кое вчера го доживеа во својот роден град Прилеп, а откако цела јавност застана во одбрана на човекот кој со сето срце ги брани интересите на нашата фудаблска репрезентација, со моќна порака се јави

Се огласи сопственикот на „Ла Страда“: Алиоски не беше избркан, тоа е лага

Се огласи сопственикот на „Ла Страда“: Алиоски не беше избркан, тоа е лага

Оливер Николоски, еден од сопствениците на ресторанот „Ла Страда“ негира дека од неговиот ресторан вчера биле избркани македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски, неговите пријатели и неговите родители, поради тоа што зборувале на албански јазик. Николоски ја раскажува другата страна од приказната откако Алиоски го обвини ресторанот преку медиумите,

Пендаровски: Она што му се случи на Езџан Алиоски е недопустливо

Пендаровски: Она што му се случи на Езџан Алиоски е недопустливо

„Она што му се случи на нашиот Езџан Алиоски е недопустливо и за осуда. Разликите треба да не’ обединуваат, а не да разделуваат. Tака е во успесите, но и во неуспесите на секое поле“, сподели претседателот на Северна Македонија, Стево Пендаровски во врска со вчерашните случувања околу нашиот фудбалски репрезентативец, кој бил избркан од прилепски ресторан

Алиоски го канат во други ресторани, од Ла Страда му се извинија

Алиоски го канат во други ресторани, од Ла Страда му се извинија

Тимот на Винаријата „Попова кула“ во Демир Капија го покани македонскиот репрезентативец Езџан Алиоски да биде гостин во нивниот ресторан. Поканaта следува откако Алиоски не бил примен во ресторанот „Ла Страда“, каде побарал маса со неговото семејство, со образложение дека сите маси се резервирани. Ситуацијата се смениле откако сфатиле дека се работи