притисни ентер »

Густ сок од јаболка и моркови (џус) – без конзерванси, од 6 кг добивате 20 литри сок
Густ сок од јаболка и моркови (џус) – без конзерванси, од 6 кг добивате 20 литри сок

Густ сок од јаболка и моркови (џус) – без конзерванси, од 6 кг добивате 20 литри сок

Ова е основната верзија за сокот кој веќе со години го приготвувам. Овошјето го менувам во зависност од сезоната. Може да се комбинира со кајсии, праски, круши, дуњи… Секој од овие сокови е вкусен, а по вкус и изглед потсетуваат на скапите фруктал-сокови. Сепак овие се домашно приготвени сокови и точно знаете што и колку содржат, колку шеќер сте ставиле