притисни ентер »

Rimac го слави 15-тиот роденден со специјална Nevera
Rimac го слави 15-тиот роденден со специјална Nevera

Rimac го слави 15-тиот роденден со специјална Nevera

Хрватската компанија постои веќе 15 години и во таа чест ќе произведат 9 ексклузивни примероци од Nevera 15th Anniversary Edition. Само 9 примероци од Nevera 15th Anniversary Edition ќе бидат произведени, а првиот автомобил е веќе претставен. Карактеристична за него е спектакуларната мат бакарна боја на екстериерот. Од Rimac кажуваат дека оваа боја

"Rimac" претстави специјално роденденско издание на „Nevera“, позната и цената

"Rimac" претстави специјално роденденско издание на „Nevera“, позната и цената

Презентиран е првиот примерок од серијата од девет автомобили „Rimac Nevera“, кои припаѓаат на ограниченото роденденско издание. Со цел да ја одбележи 15-годишнината на компанијата, „Rimac“ планира да произведе девет автомобили од оваа ограничена серија, а првиот што го покажаа од компанијата е во мат бакарна боја. „Од стартап во гаража до глобален