притисни ентер »

Зошто не треба да се претерува со пивото
Зошто не треба да се претерува со пивото

Зошто не треба да се претерува со пивото

Нема причина да чувствувате грижа на совест ако со ручекот сакате да пиете пиво, се разбира, под услов да не претерувате со тоа задоволство. Затоа што две чаши или едно шише на ден на организмот му носи повеќекратна корист, покажуваат истражувањата. Пивото корисно делува на здравјето бидејќи ги содржи сите минерали од житни култури од кои е направен,