притисни ентер »

Се враќа модата од времето на падот на Берлинскиот ѕид
Се враќа модата од времето на падот на Берлинскиот ѕид

Се враќа модата од времето на падот на Берлинскиот ѕид

Искинати фармерки, тексас јакни, поло маици… Коса со големи локни, мустаќи, плетени џемпери, потпунки, „фудбалерки“, светки… 1980-ите долго време се сметаа за прилично лош моден период. Во деновите кога Германија ја слави 30-годишнината од падот на Берлинскиот ѕид, фотографиите од тој период повторно излегуваат во јавност. Актуелна е модата од 1980-ите