притисни ентер »

Прашања за сексот што ги мачат средовечните луѓе (и им е срам да ги постават)
Прашања за сексот што ги мачат средовечните луѓе (и им е срам да ги постават)

Прашања за сексот што ги мачат средовечните луѓе (и им е срам да ги постават)

Дали имаме доволно секс и што ако сексот стане здодевен - кои се најчестите прашања за сексот што ги поставуваат средовечните луѓе, според секс терапевт? Не само младите, некогаш и повозрасните имаат прашања за сексот кои им е срам да ги постават. Иако стануваме поотворени, за многумина сексот уште е табу тема и се чувствуваат непријатно да зборуваат