притисни ентер »

Кочоска до Ангеловска: До мене се доставуваат нецелосни податоци, а добар дел не се ни доставуваат
Кочоска до Ангеловска: До мене се доставуваат нецелосни податоци, а добар дел не се ни доставуваат

Кочоска до Ангеловска: До мене се доставуваат нецелосни податоци, а добар дел не се ни доставуваат

Почитувана “транспарентна” министерке, Нина Ангеловска Мојата комуникација и реакциите преку медиумите, се должи на тоа што и покрај нашите меѓусебни раговори за фер соработка, тоа не е испочитувано и до мене се доставуваат делумни, нецелосни податоци, а и добар дел од информациите и актите воопшто не се ни доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Дополнителната заменик-министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска и денеска повторно забалежува дека и се доставуваат делумни, нецелосни податоци и оти добар дел од информациите и актите воопшто не и се доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот што од моето именување па до денес, до мене не е доставено ниту едно барање за вработување,

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

– Дека тоа е така говори и фактот што од моето именување па до денес, до мене не е доставено ниту едно барање за вработување, унапредување, распределување или барање за ангажирање кое влегло преку архивата на Министерството за финансии, ниту пак одговорите на истите за кои вие имате изворна надлежност како министер. Вашата „коректност и транспарентност"

Димитриеска- Кочоска до Ангеловска: Колку ја чинат државата предизборните вработувања?

Димитриеска- Кочоска до Ангеловска: Колку ја чинат државата предизборните вработувања?

Интегрален текст од соопштението од дополнителниот заменик министер во Министерството за финансии Гордана Димитриеска – Кочоска до министерката Нина Ангеловска Почитувана “транспарентна” министерке, Нина Ангеловска Мојата комуникација и реакциите преку медиумите, се должи на тоа што и покрај нашите меѓусебни раговори за фер соработка, тоа не е испочитувано

ЗОШТО СЕ КРИЈАТ ПОДАТОЦИТЕ: Димитриеска-Кочоска сѐ уште не ги добила информациите и актите кои ги побара од министерката Ангеловска

ЗОШТО СЕ КРИЈАТ ПОДАТОЦИТЕ: Димитриеска-Кочоска сѐ уште не ги добила информациите и актите кои ги побара од министерката Ангеловска

Дополнителната заменик-министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска и денеска повторно забалежува дека и се доставуваат делумни, нецелосни податоци и оти добар дел од информациите и актите воопшто не и се доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот што од моето именување па до денес, до мене не е доставено ниту едно барање за вработување,

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Скопје, 14 февруари 2020 (МИА) – Дополнителната заменик-министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска и денеска повторно забалежува дека и се доставуваат делумни, нецелосни податоци и оти добар дел од информациите и актите воопшто не и се доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот што од моето именување па до денес, до мене не е доставено

ДИМИТРИЕСКА-КОЧОСКА: „Транспарентно и коректно“ ги кријат вработувањата пред избори

ДИМИТРИЕСКА-КОЧОСКА: „Транспарентно и коректно“ ги кријат вработувањата пред избори

Дополнителната заменик-министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска и денеска повторно забележува дека и се доставуваат делумни, нецелосни податоци и оти добар дел од информациите и актите воопшто не и се доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот што од моето именување па до денес, до мене не е доставено ниту едно барање за вработување,

Почитувана “транспарентна” министерке, Нина Ангеловска

Почитувана “транспарентна” министерке, Нина Ангеловска

Мојата комуникација и реакциите преку медиумите, се должи на тоа што и покрај нашите меѓусебни раговори за фер соработка, тоа не е испочитувано и до мене се доставуваат делумни, нецелосни податоци, а и добар дел од информациите и актите воопшто не се ни доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот што од моето именување па до денес, до мене не е

Кочоска до Ангеловска: До мене се доставуваат нецелосн иподатоци а добар дел не се ни доставуваат

Кочоска до Ангеловска: До мене се доставуваат нецелосн иподатоци а добар дел не се ни доставуваат

Почитувана “транспарентна” министерке, Нина Ангеловска Мојата комуникација и реакциите преку медиумите, се должи на тоа што и покрај нашите меѓусебни раговори за фер соработка, тоа не е испочитувано и до мене се доставуваат делумни, нецелосни податоци, а и добар дел од информациите и актите воопшто не се ни доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања

Димитриеска-Кочоска јавно побара да и се одговори колку согласности се издадени за вработувања Дополнителната заменик-министерка за финансии Гордана Димитриеска Кочоска и денеска повторно забалежува дека и се доставуваат делумни, нецелосни податоци и оти добар дел од информациите и актите воопшто не и се доставуваат. – Дека тоа е така говори и фактот