притисни ентер »

Bella е вашиот омилен бренд, а Вие сте модерна дама? Имаме изненадување за вас!
Bella е вашиот омилен бренд, а Вие сте модерна дама? Имаме изненадување за вас!

Bella е вашиот омилен бренд, а Вие сте модерна дама? Имаме изненадување за вас!

Омилениот бренд Bella, има супер вест за своите редовни потрошувачи. За да ја награди довербата на своите редовни потрошувачи, тимот на Bella овозможи нов начин на стимулирање, преку собирање на вредносни поени и нивно трошење, како и одредени поволности и попусти за лојалните клиенти. Станете дел од клубот на Bella и уживајте во едно поинакво шопинг