притисни ентер »

Оваа боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите
Оваа боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите

Оваа боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите

Истражувањата покажаа дека црвената облека ја поттикнува сексaпилноста на жените и мажите. Двата пола биле оценети околу 20 отсто попривлечно од потенцијалните партнери кога биле облечени во оваа боја. Истражувачите во Кина побарале од 160 студенти да ја оценат привлечноста на припадниците на спротивниот пол. Оние кои носеле црвено имаа повеќе поени

Еве која боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите

Еве која боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите

Истражувањата покажаа дека црвената облека ја поттикнува сексaпилноста на жените и мажите. Двата пола биле оценети околу 20 отсто попривлечно од потенцијалните партнери кога биле облечени во оваа боја. Истражувачите во Кина побарале од 160 студенти да ја оценат привлечноста на припадниците на спротивниот пол. Оние кои носеле црвено имаа повеќе поени

Оваа боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите

Оваа боја на облека ја зголемува сексaпилноста на жените и мажите

Истражувањата покажаа дека црвената облека ја поттикнува сексaпилноста на жените и мажите. Двата пола биле оценети околу 20 отсто попривлечно од потенцијалните партнери кога биле облечени во оваа боја. Истражувачите во Кина побарале од 160 студенти да ја оценат привлечноста на припадниците на спротивниот пол. Оние кои носеле црвено имаа повеќе поени