притисни ентер »

Троицки најави играчка пензија, наскоро почнува тренерска кариера
Троицки најави играчка пензија, наскоро почнува тренерска кариера

Троицки најави играчка пензија, наскоро почнува тренерска кариера

Некогашниот голем тениски талент, Србинот Виктор Троицки ја игра последната сезона во својата активна тениска кариера. Троицки пред домашните медиуми се отвори и објави пензија на крајот од 2021 година. „Веќе сум спортски ветеран и наскоро ќе ја завршам кариерата. Планирам да играм само на уште неколку турнири годинава. Си дадов збор дека ќе ја завршам

Виктор Троицки најави пензионирање

Виктор Троицки најави пензионирање

Виктор Троицки најави пензионирање Српскиот тенисер Виктор Троицки најави дека ја игра последната сезона во својата активна тениска кариера. „Јас веќе сум спортски ветеран. Наскоро ќе ја завршам кариерата и планирам да играм само на уште неколку турнири во блиска иднина. Јас си дадов збор дека ќе ја завршам карирата оваа година. Преминувам на друга

Српскиот тенисер најави пензионирање – Sportmedia.mk

Српскиот тенисер најави пензионирање – Sportmedia.mk

Поранешниот 12-ти светски рекет, српскиот тенисер Виктор Троицки, кој е нов капитен на српскиот Дејвис куп тим, најави дека ја игра последната сезона во својата активна кариера. „Јас веќе сум спортски ветеран. Наскоро ќе ја завршам кариерата и планирам да играм само на уште неколку турнири во блиска иднина. Јас си дадов збор дека ќе ја завршам карирата

Српскиот тенисер најави пензионирање – Sportmedia.mk

Српскиот тенисер најави пензионирање – Sportmedia.mk

Поранешниот 12-ти светски рекет, српскиот тенисер Виктор Троицки, кој е нов капитен на српскиот Дејвис куп тим, најави дека ја игра последната сезона во својата активна кариера. „Јас веќе сум спортски ветеран. Наскоро ќе ја завршам кариерата и планирам да играм само на уште неколку турнири во блиска иднина. Јас си дадов збор дека ќе ја завршам карирата

Српскиот тенисер најави пензионирање

Српскиот тенисер најави пензионирање

Поранешниот 12-ти светски рекет, српскиот тенисер Виктор Троицки, кој е нов капитен на српскиот Дејвис куп тим, најави дека ја игра последната сезона во својата активна кариера. „Јас веќе сум спортски ветеран. Наскоро ќе ја завршам кариерата и планирам да играм само на уште неколку турнири во блиска иднина. Јас си дадов збор дека ќе ја завршам карирата