притисни ентер »

Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд
Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд

Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд

Трката од Светското првенство во мотоциклизам за Големата награда (ГН) на Тајланд, која на 17 октомври требаше да се одржи на патеката Бурирам, е откажана поради пандемијата на Ковид-19 и рестрикциите поврзани со коронавирусот, соопштија денеска организаторите. Во соопштението на компанијата „Дорна“, која располага со правата за трките од Светското

Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд

Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд

Трката од Светското првенство во мотоциклизам за Големата награда (ГН) на Тајланд, која на 17 октомври требаше да се одржи на патеката Бурирам, е откажана поради пандемијата на Ковид-19 и рестрикциите поврзани со коронавирусот, соопштија денеска организаторите. Во соопштението на компанијата „Дорна“, која располага со правата за трките од Светското

МОТО ГП: Трката во Тајланд нема да се одржи!

МОТО ГП: Трката во Тајланд нема да се одржи!

МотоГП нема да вози воТајланд поради зголемените случаи од коронависусот во државата, потврдија властите. Трката требаше да биде 16та во сезоната и да се одржи во Бурирам на 17 октомври. Трката можно е да биде заменета и моментално се разгледуваат можните опции. Во меѓувреме, шпанскиот ветеран Дани Педроза, 35, одлучи да се врати од пензија и да вози

Откажана трката за мотоциклисти Голема награда на Тајланд

Откажана трката за мотоциклисти Голема награда на Тајланд

Трката од Светското првенство во мотоциклизам за Големата награда (ГН) на Тајланд, која на 17 октомври требаше да се одржи на патеката Бурирам, е откажана поради пандемијата на ковид-19 и рестрикциите поврзани со коронавирусот, соопштија денеска организаторите. Во соопштението на компанијата „Дорна“, која располага со правата за трките од Светското

Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд

Мото ГП: Откажана трката за ГН на Тајланд

Трката од Светското првенство во мотоциклизам за Големата награда (ГН) на Тајланд, која на 17 октомври требаше да се одржи на патеката Бурирам, е откажана поради пандемијата на Ковид-19 и рестрикциите поврзани со коронавирусот, соопштија денеска организаторите. Во соопштението на компанијата „Дорна”, која располага со правата за трките од Светското

Откажана трката за Големата награда од Мото ГП

Откажана трката за Големата награда од Мото ГП

Трката од Светското првенство во мотоциклизам за Големата награда (ГН) на Тајланд, која на 17 октомври требаше да се одржи на патеката Бурирам, е откажана поради пандемијата на Ковид-19 и рестрикциите поврзани со коронавирусот, соопштија денеска организаторите. Во соопштението на компанијата „Дорна“, која располага со правата за трките од Светското

Откажана е трката на Тајланд

Откажана е трката на Тајланд

Светскиот шампион во мотоциклизам нема да се вози во Тајланд и оваа година. Дорна и Светската мото федерација ја откажа трката која на патеката Буринам требаше да се вози на 17.октомври. Претходно беа откажани трките Финска, Јапонија и Австралија. Дорна и Светската мото федерација ја откажаа трката во Тајланд поради рестриктивните мерки кои ги применува

Откажана е трката на Тајланд

Откажана е трката на Тајланд

Светскиот шампион во мотоциклизам нема да се вози во Тајланд и оваа година. Дорна и Светската мото федерација ја откажа трката која на патеката Буринам требаше да се вози на 17.октомври. Претходно беа откажани трките Финска, Јапонија и Австралија. Дорна и Светската мото федерација ја откажаа трката во Тајланд поради рестриктивните мерки кои ги применува

Мото ГП: Ковид-19 ја откажа трката за ГН на Тајланд

Мото ГП: Ковид-19 ја откажа трката за ГН на Тајланд

Фото: bangkokpost.com Трката од Светското првенство во мотоциклизам за Големата награда (ГН) на Тајланд, што беше закажана на 17 октомври на патеката Бурирам, е откажана поради пандемијата на ковид-19 и рестрикциите поврзани со коронавирусот, соопштија денеска организаторите. Во соопштението на компанијата „Дорна“, која ги има правата за трките од