притисни ентер »

Мицкоски: ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА 750 ЕВРА ПРОСЕЧНА ПЛАТА и поддршка за тргување со крипто валути
Мицкоски: ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА 750 ЕВРА ПРОСЕЧНА ПЛАТА и поддршка за тргување со крипто валути

Мицкоски: ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА 750 ЕВРА ПРОСЕЧНА ПЛАТА и поддршка за тргување со крипто валути

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната трибина во Карпош вели дека дел од понудата на партијата ќе биде обидот да бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат таков пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockchain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа,

Мицкоски: Формализирање и поддршка за тргување со крипто валути и обезбедување на 750 евра просечна плата

Мицкоски: Формализирање и поддршка за тргување со крипто валути и обезбедување на 750 евра просечна плата

„Ќе се осврнам на понудата која што навистина ќе биде новитет и атрактивна за македонските граѓани, обидот да бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат таков пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockchain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа, САД претставува

Мицкоски: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза на Македонија

Мицкоски: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза на Македонија

Денеска од овде во Карпош ќе зборуваме како до просечна плата во еден мандат од 750 евра, односно 45.000 денари, и како до легализирање односно до формализирање на тргувањето со крипто валутите и со имплементирање „Blocкchain“ технологијата, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, пред денешната трибина во Карпош. – Како наместо да станеме

Мицкоски: ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА 750 ЕВРА ПРОСЕЧНА ПЛАТА и поддршка за тргување со крипто валути

Мицкоски: ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА 750 ЕВРА ПРОСЕЧНА ПЛАТА и поддршка за тргување со крипто валути

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната трибина во Карпош вели дека дел од понудата на партијата ќе биде обидот да бидеме пионери или меѓу првите во регионот кои што ќе понудат таков пристап во трговијата со крипто валутите и „Blockchain“ технологијата, нешто што денеска многу млади луѓе не само во Македонија туку и во регионот, Европа,

Мицкоски: Имаме план и знаеме како да го формализираме тргувањето со криптовалути во Македонија

Мицкоски: Имаме план и знаеме како да го формализираме тргувањето со криптовалути во Македонија

Денеска продолжуваме практично со она кое што започнавме во скопската општина Гази Баба, каде што ја имавме првата промоција на политиките под концептот „Македонија за сите луѓе“. Денеска продолжуваме овдека во општина Карпош, после темата енергетика, после визијата на ВМРО-ДПМНЕ содржана во концептот „Македонија за сите луѓе во енергетиката, заштитата

Мицкоски: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза на Македонија

Мицкоски: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза на Македонија

Денеска од овде во Карпош ќе зборуваме како до просечна плата во еден мандат од 750 евра, односно 45.000 денари, и како до легализирање односно до формализирање на тргувањето со крипто валутите и со имплементирање „Blocкchain“ технологијата, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, пред денешната трибина во Карпош. – Како наместо да станеме

Мицкоски од Карпош: Ќе презентираме како до плата од 750 евра

Мицкоски од Карпош: Ќе презентираме како до плата од 750 евра

Денеска продолжуваме практично со она кое што започнавме во скопската општина Гази Баба, каде што ја имавме првата промоција на политиките под концептот „Македонија за сите луѓе". Денеска продолжуваме овдека во општина Карпош, после темата енергетика, после визијата на ВМРО-ДПМНЕ содржана во концептот „Македонија за сите луѓе во енергетиката, заштитата

Мицкоски најавува просечна плата од 750 евра во еден мандат

Мицкоски најавува просечна плата од 750 евра во еден мандат

Во Карпош денеска ќе зборуваме како до просечна плата во еден мандат од 750 евра, односно 45.000 денари, и како до легализирање односно до формализирање на тргувањето со крипто валутите и со имплементирање „Blocкchain“ технологијата, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски пред промоцијата на политиките под концептот „Македонија за сите луѓе“

Мицкоски од Карпош: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза и развој на Македонија

Мицкоски од Карпош: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути во полза и развој на Македонија

Денеска продолжуваме практично со она кое што започнавме во скопската општина Гази Баба, каде што ја имавме првата промоција на политиките под концептот „Македонија за сите луѓе”. Денеска продолжуваме овдека во општина Карпош, после темата енергетика, после визијата на ВМРО-ДПМНЕ содржана во концептот „Македонија за сите луѓе во енергетиката, заштитата