притисни ентер »

Анима Мунди бара шетање на милениците и во полициски час
Анима Мунди бара шетање на милениците и во полициски час

Анима Мунди бара шетање на милениците и во полициски час

Од Здружението за заштита на животните „Анима Мунди“ реагираат до Владата за воведениот полициски час.Тие бараат да се изнајде начин како да им се овозможи на лицата постари од 65 години да можат да ги изнесат надвор своите домашни миленици да извршат нужда и по 21 часот. – Реагираме во врска со одлуката на Владата за воведување полициски час и воведената

АНИМА МУНДИ БАРА ПОВЕЌЕ ПРАВА ЗА КУЧИЊАТА: Сопствениците да ги прошетаат да извршат нужда и во полицискиот час

АНИМА МУНДИ БАРА ПОВЕЌЕ ПРАВА ЗА КУЧИЊАТА: Сопствениците да ги прошетаат да извршат нужда и во полицискиот час

Здружението за заштита на животните Анима Мунди реагираат до Владата за воведениот полициски час и бараат да им се овозможи на лицата постари од 65 години да ги прошетаат надвор своите миленици за да извршат нужда и по 21 часот. – Реагираме во врска со одлуката на Владата за воведување полициски час и воведената забрана за движење на лица постари

Анима Мунди бара шетање на милениците и во полициски час

Анима Мунди бара шетање на милениците и во полициски час

Од Здружението за заштита на животните „Анима Мунди“ реагираат до Владата за воведениот полициски час.Тие бараат да се изнајде начин како да им се овозможи на лицата постари од 65 години да можат да ги изнесат надвор своите домашни миленици да извршат нужда и по 21 часот. – Реагираме во врска со одлуката на Владата за воведување полициски час и воведената

AНИМА МУНДИ:Шетање на домашни кучиња не само наутро, туку и по 21 часот

AНИМА МУНДИ:Шетање на домашни кучиња не само наутро, туку и по 21 часот

Од Здружението за заштита на животните „Анима Мунди“ реагираат до Владата и Главниот координативен кризен штаб да изнајде начин како да им се овозможи на лицата постари од 65 години да можат да ги изнесат надвор своите домашни миленици да извршат нужда и по 21 часот, кога стапува на сила полицискиот час. Тие велат дека за овие лица треба да биде направена