притисни ентер »

Љубовта нема граници: Грижлива сестричка му пее на малото братче со Даунов Синдром за да биде мирно
Љубовта нема граници: Грижлива сестричка му пее на малото братче со Даунов Синдром за да биде мирно

Љубовта нема граници: Грижлива сестричка му пее на малото братче со Даунов Синдром за да биде мирно

Видео од грижливо девојче кое му свири и пее на своето братче со Даунов синдром ќе ви го разнежни срцето. Имено, талентираната Лидија требало да се грижи за Бо додека нивната мајка заврши со туширање, па го пронашла идеалниот начин за смирување и поврзување со своето помало братче. Преку музика и песна, двегодишното момче полека учи нови зборови. „Ќерка