притисни ентер »

Лукова вода: Го чисти телото од сите бактерии, вируси и токсини за само 7 дена
Лукова вода: Го чисти телото од сите бактерии, вируси и токсини за само 7 дена

Лукова вода: Го чисти телото од сите бактерии, вируси и токсини за само 7 дена

Лукот содржи лековити својства кои природно се борат против бактериите, вирусите и габичките. Лабораториски студии и анализи потврдија дека сировиот лук ги уништува патогените микроорганизми, ги намалува мастите во крвта и потенцијално го намалува крвниот притисок. Некои студии исто така, потврдиле дека лукот може да го стимулира имуниот систем и да