притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

„Македонија денеска доби шамари“ – ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Заев и Димитров

„Македонија денеска доби шамари“ – ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Заев и Димитров

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија, изјави портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, пред седиштето на партијата. Тој побара од министерот за надворешни работи, Никола Димитров и премиерот Зоран Заев да поднесат оставка бидејќи, како што рече, двајцата ја донеле Македонија во

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието, нема ниту еден напредок во земјоделието, така нема резултати ниту во интегративните процеси. Зоран Заев и неговата влада само нижат порази, нема ниту една победа. Денеска

Стоилковски: Македонија не стана членка на НАТО и нема датум за почеток на преговори со ЕУ, дипломатијата крахираше

Стоилковски: Македонија не стана членка на НАТО и нема датум за почеток на преговори со ЕУ, дипломатијата крахираше

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско, рече Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ. Според него, македонската дипломатија крахирала и за тоа мора да се понесе одговорност. – Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот,

„Македонија денеска доби шамари“ – ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Заев и Димитров

„Македонија денеска доби шамари“ – ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Заев и Димитров

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија, изјави портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, пред седиштето на партијата. Тој побара од министерот за надворешни работи, Никола Димитров и премиерот Зоран Заев да поднесат оставка бидејќи, како што рече, двајцата ја донеле Македонија во

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

ВМРО-ДПМНЕ: Денеска Македонија не доби аплаузи, денеска Македонија доби шамари

ВМРО-ДПМНЕ: Денеска Македонија не доби аплаузи, денеска Македонија доби шамари

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија не доби аплаузи, денеска Македонија доби шамари

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија не доби аплаузи, денеска Македонија доби шамари

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,