притисни ентер »

Напаѓачот на Озил и Колашинац доби 10 години затвор
Напаѓачот на Озил и Колашинац доби 10 години затвор

Напаѓачот на Озил и Колашинац доби 10 години затвор

Судот во Лондон донесе пресуда за еден од напаѓачите на Месут Озил и Сеад Колашинац, 30 годишниот Ешли Смит доби 10 години затвор за обидот за грабеж на дуото од Арсенал. Судот во Лондон донесе пресуда за еден од напаѓачите на Месут Озил и Сеад Колашинац, 30 годишниот Ешли Смит доби 10 години затвор за обидот за грабеж на дуото од Арсенал. 30 годишниот

Десет години затвор за напаѓачот на Озил и Колашинац

Десет години затвор за напаѓачот на Озил и Колашинац

Судот донесе пресуда, Ешли Смит кој се смета за главен организатор на нападот, следните десет години да ги мине во затвор, како казна за обидот за грабеж на фудбалерите Месут Озил и Сеад Колашинац. На 25 јули, Смит со уште еден пријател, со украден моторцикл дојдоа до играчите на Арсенал и им се закануваа на фудбалерите со ладно оружје, барајќи да

Десет години затвор за еден од напаѓачите над Озил и Колашинац

Десет години затвор за еден од напаѓачите над Озил и Колашинац

Нападот на крадец со нож врз Сеад Колашинац, Месут Озил и неговата сопруга одекнаа во светската јавност пред два месеци. Крадците сакале да му го украдат часовникот на Колашинац под закана со нож, а во меѓувреме, дошол случајно Озил со сопругата со автомобил. Репрезентативецот на БиХ не го дал часовникот, туку се обиде да избега со Озил во неговиот

Напаѓачот на Озил и Колашинац доби 10 години казна затвор

Напаѓачот на Озил и Колашинац доби 10 години казна затвор

Напаѓачот на Месут Озил и Асмир Колашинац, Ешли Смит до десет години затворска казна за обид за грабеж. Тој во јули месец годинава заедно со Џордан Бортховер ги нападнаа фудбалерите на Арсенал, Озил и Колашинац и се обидоа да им ги украдат часовниците во вредност од 200.000 фунти. Сепак двоецот не ја очекуваше храброста на фудбалерот од Босна и Херцеговина

Десет години затвор за нападот врз Озил и Колашинац

Десет години затвор за нападот врз Озил и Колашинац

Судот донесе пресуда, Ешли Смит кој се смета за главен организатор на нападот, следните десет години да ги мине во затвор, како казна за обидот за грабеж на фудбалерите Месут Озил и Сеад Колашинац. На 25 јули, Смит со уште еден пријател, со украден моторцикл дојдоа до играчите на Арсенал и им се закануваа на фудбалерите со ладно оружје, барајќи да

Десет години затвор за напаѓачот на Озил и Колашинац

Десет години затвор за напаѓачот на Озил и Колашинац

Вооружениот напаѓач, кој се обиде да ги ограби фудбалерите на Арсенал, Месут Озил и Сеад Колашинац денеска беше осуден на десет години затвор. Ешли Смит го признал нападот и неговата намера била да ги ограби фудбалерите, кои на себе носеле скапи часовници во вредност од 200.000 фунти. Напаѓачот добро и бил познат на полицијата, бидејќи и во минатото

Напаѓачот на Озил и Колашинац осуден на 10 години затвор!

Напаѓачот на Озил и Колашинац осуден на 10 години затвор!

Смит кој е опишан од судијата како човек со „криминална кариера“, од претходно и е познат на полицијата и веќе бил во затвор поради грабежи. Донесе е судската пресуда, главниот организатор за нападот Ешли Смит наредните 10 години ќе ги мине во затвор, како казна за обидот за грабеж на фудбалерите на Арсенал, Месут Озил и Сеад Колашинац. Потсетување

Десет години затвор за напаѓачот на Озил и Колошинац

Десет години затвор за напаѓачот на Озил и Колошинац

Судот донесе пресуда, Ешли Смит кој се смета за главен организатор на нападот, следните десет години да ги мине во затвор, како казна за обидот за грабеж на фудбалерите Месут Озил и Сеад Колашинац. Ешли Смит (30) заедно со Џордан Бортовер се ободоа на крајот од јули оваа година да ги ограбат ѕвездите на Арсенал, Месут Озил и Сеад Колашинац. Поради

Еден од напаѓачите на Озил и Колашинац доби долга затворска казна

Еден од напаѓачите на Озил и Колашинац доби долга затворска казна

Еден од напаѓачите на фудбалерите на Арсенал, Месут Озил и Сеад Колашинац, денеска заработил затворска казна поради обидот за грабеж во јули. Две лица со скутер им се закануваа со нож на Озил и Колашинац во обид да дојдат до нивните луксузни часовници кои вределе околу 200.000 фунти. Полицијата успеа да ги идентификува напаѓачите кои добија неочекуван

Десет години затвор за обидот за грабеж на Озил и Колашинац

Десет години затвор за обидот за грабеж на Озил и Колашинац

Судот донесе пресуда, Ешли Смит кој се смета за главен организатор на нападот, следните десет години да ги мине во затвор, како казна за обидот за грабеж на фудбалерите Месут Озил и Сеад Колашинац. На 25 јули, Смит со уште еден пријател, со украден моторцикл дојдоа до играчите на Арсенал и им се закануваа на фудбалерите со ладно оружје, барајќи да