притисни ентер »

Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите, смета Спасовски
Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите, смета Спасовски

Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите, смета Спасовски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека  обвинувањата меѓу шефицата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска и директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите. – Ова предизвикува штета на граѓаните заради тоа што вербата

Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите, смета Спасовски

Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите, смета Спасовски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека  обвинувањата меѓу шефицата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска и директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите. – Ова предизвикува штета на граѓаните заради тоа што вербата

Спасовски: Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми им штетат на институциите

Спасовски: Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми им штетат на институциите

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека  обвинувањата меѓу шефицата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска и директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите. – Ова предизвикува штета на граѓаните заради тоа што вербата

Спасовски: Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите

Спасовски: Обвинувањата меѓу Рускоска и Муареми штетно влијаат врз довербата во институциите

– Ова предизвикува штета на граѓаните заради тоа што вербата во институциите се губи и секој кој носи било каква функција, мора да носи одговорност – етичка, морална…. Не може да се дозволи да се растурат институции од било кого и за тоа треба цврсто да застане секој заради тоа што ако се изгуби вербата во институциите, тогаш е најголемиот проблем

Обвинувањата меѓу Русковска и Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите, смета Спасовски

Обвинувањата меѓу Русковска и Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите, смета Спасовски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека обвинувањата меѓу шефицата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска и директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека обвинувањата

Јавното обвинителство појаснува дека Претресот во Финансиската полиција не бил во врска со несреќата на автобусот на „Беса транс“ во Бугарија

Јавното обвинителство појаснува дека Претресот во Финансиската полиција не бил во врска со несреќата на автобусот на „Беса транс“ во Бугарија

Јавното обвинителство на Република Северна Македонија реагира на текстот „Претресот во Финансиската полиција бил по пријава во врска со ‘Беса транс’“, објавен денеска во САКАМДАКАЖАМ.МК, и демантира дека претресот во Финансовата полиција бил во врска со несреќата во Бугарија. САКАМДАКАЖАМ.МК цо текстот никаде не тврди дека предистражните дејствија

Претресот во финансиска полиција бил по пријава во врска со „Беса Транс“

Претресот во финансиска полиција бил по пријава во врска со „Беса Транс“

Една од анонимните пријави за кои што обвинителката за организиран криминал и корупција Вилма Русковска обезбедила судска наредба за проверка во Управата за финансиска полиција (УФП) била за станицата во која што бил извршен технички преглед на автобусот на „Беса Транс“ што изгоре во Бугарија, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК. Имало уште една таква пријава

ВАКА НЕМА ДА ЈА ЗГОЛЕМИМЕ ДОВЕРБАТА Обвинувањата меѓу Русковска и Муареми носат штета

ВАКА НЕМА ДА ЈА ЗГОЛЕМИМЕ ДОВЕРБАТА Обвинувањата меѓу Русковска и Муареми носат штета

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски смета дека обвинувањата меѓу шефицата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција Вилма Русковска и директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми штетно влијаат врз доверба во институциите. – Ова предизвикува штета на граѓаните заради тоа што вербата во