притисни ентер »

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД
Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Да одите таму каде што се слави животот. 14-ти е. И февруари е . Месецот февруари, како и сите 12 месеци во годината, се пишува со мало Ф. А вие, што славите денес? Ајде да ја славиме писменоста, за промена. И да го славиме нашиот Свети Трифун. И љубовта. Од настани ова се најважните што не би требале да ги испуштите доколку ја славите и уметноста: