притисни ентер »

На одмор во странство не се оди без триесетина евра в џеб за патарини
На одмор во странство не се оди без триесетина евра в џеб за патарини

На одмор во странство не се оди без триесетина евра в џеб за патарини

Во кој правец и да тргнете на одмор надвор од земјата понесете повеќе пари. Настрана од цената на лежалките, кафињата, гирото, порцијата со најевтина риба, мини шопингот… повеќе од лани ќе потрошите уште пред да стигнете на избраната дестинација за летување. Поскапеа патарините во речиси целото наше опкружување. Трајно или сезонски летово е поскапо