притисни ентер »

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената
Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Гас до даска без ограничување: 80 казнети за брзо возење

Гас до даска без ограничување: 80 казнети за брзо возење

Скопските улици во вечерните часови продолжуваат да бидат тркачки зони. Педалата за гас, особено кај помладите изгледа без ограничувања се притиска, несвесни дека си го загрозуваат пред се сопствениот, но и животот на сите учесници во сообраќајот. И вчера, во засилена акција, полицијата „ловела“ лица кои возеле многу брзо. Имено, само од 6 часот наутро

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на ноќеска спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на град Скопје. Од страна на полициски службеници констатирано е дека 80 возачи ја пречекориле

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци. Во периодот од 19.00 до 24.00 часот, соопшти денеска МВР, е спроведена и акциска контрола за прекршоци што ги прават возачи на мотоцикли, при што се констатирани осум прекршоци сторени од возачи на моторцикли.

Само вчера напишани 80 казни за брзо возење

Само вчера напишани 80 казни за брзо возење

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06:00 до 24:00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на ноќеска спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на град Скопје. Од страна на полициски службеници констатирано е дека 80 возачи ја пречекориле

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Полицијата казни 80 возачи за брзо возење вчера во Скопје дозволената

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот казни 80 возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на Град Скопје. Во спроведената зајакната акциска контрола полицијата констатирала и 52 останати прекршоци

Во Скопје вчера 80 возачи казнети за брзо возење

Во Скопје вчера 80 возачи казнети за брзо возење

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје, вчера во периодот од 06.00 до 24.00 часот, во акциска контрола откриле дека дека 80 возачи ја  пречекориле брзината во населено место, а откриени се и 52 други прекршоци. Синоќа, во периодот од 19.00 до 24.00 часот, како што информира МВР, била спроведена и акциска

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Казнети 80 возачи за брзо возење во Скопје

Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на ноќеска спроведе зајакната акциска контрола за откривање возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од законски пропишаната во населено место на подрачјето на град Скопје. Од страна на полициски службеници констатирано е дека 80 возачи ја пречекориле