притисни ентер »

Рибар ловел без дозвола и го фатиле полицајци со една кофа полна со риби….
Рибар ловел без дозвола и го фатиле полицајци со една кофа полна со риби….

Рибар ловел без дозвола и го фатиле полицајци со една кофа полна со риби….

Рибар ловел без дозвола и го фатиле полицајци со една кофа полна со риби. – Овие риби јас не ги уловив – почнал да се правда рибарот – тие се мои домашни миленичиња. Секој ден си ги „шетам“ до езерото, ги пуштам половина час во водата, да попливаат малку и после кога ќе им свирнам, сите скокаат во кофата. Ако не верувате, дојдете ќе ви покажам. Полицајците