притисни ентер »

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието
„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

Иницијативата „Македонија Блокира“ на денешната прес-конференција се осврна на, како што велат оттаму, големиот сенароден македонски митинг кој ќе се одржи пред Собранието, утре (1 декември). На прес-конференцијата се обрати Драган Угриновски, координатор на „Македонија Блокира“ кој го најави утрешниот митинг закажан во 12 часот. „’Македонија-Блокира’

„Македонија блокира“: Поразот на Заев почнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

„Македонија блокира“: Поразот на Заев почнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

Иницијативата „Македонија блокира“ на денешната прес-конференција се осврна на, како што велат оттаму, големиот сенароден македонски митинг што ќе се одржи пред Собранието, утре, 1 декември. На прес-конференцијата се обрати Драган Угриновски, координатор на „Македонија блокира“, кој го најави утрешниот митинг закажан во 12 часот. „’Македонија блокира’,

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

Иницијативата „Македонија Блокира„ на денешната прес-конференција се осврна на, како што велат оттаму, големиот сенароден македонски митинг кои ќе се одржи пред Собранието, утре (1 декември). На прес-конференцијата се обрати Драган Угриновски, координатор на „Македонија-Блокира“ кој го најави утрешниот протест закажан во 12 часот. „’Македонија-Блокира’

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

Иницијативата „Македонија Блокира“ на денешната прес-конференција се осврна на, како што велат оттаму, големиот сенароден македонски митинг кој ќе се одржи пред Собранието, утре (1 декември). На прес-конференцијата се обрати Драган Угриновски, координатор на „Македонија Блокира“ кој го најави утрешниот митинг закажан во 12 часот. „’Македонија-Блокира’

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

„Македонија Блокира“: Поразот на Заев започнува утре со големиот сенароден митинг пред Собранието

Иницијативата „Македонија Блокира„ на денешната прес-конференција се осврна на, како што велат оттаму, големиот сенароден македонски митинг кои ќе се одржи пред Собранието, утре (1 декември). На прес-конференцијата се обрати Драган Угриновски, координатор на „Македонија-Блокира“ кој го најави утрешниот протест закажан во 12 часот. „’Македонија-Блокира’

Угриновски пред утрешниот протестен митинг: Или власта ќе избрише се што е македонски или Македонија ќе победи

Угриновски пред утрешниот протестен митинг: Или власта ќе избрише се што е македонски или Македонија ќе победи

„Македонија Блокира“ најави дека по „Сенародниот македонски митинг“ кој ќе се одржи пред Собранието на Република Македонија на 1 декември, ќе останат таму се до конечно распуштање на Собранието и распишување избори. – „Македонија-Блокира“ во која членуваат 84 организации – политички партии, невладини организации, граѓански иницијативи од земјата и

„Македонија-Блокира“ го подржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го подржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го подржува и ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската влада, стои во соопштението на Единствена Македонија. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите што подразбира, на прво место националниот

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија". „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија". „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

„Македонија-Блокира“ го поддржува и ќе учествува на денешниот протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија-Блокира поддржува секакви протести против ненародната власт и затоа ќе учествува на денешниот протест организиран од ВМРО-ДПМНЕ пред македонската Влада, се вели во соопштението на „Единствена Македонија“. „Во овој момент мора да се тргнат настрана тесно-партиските интереси и сите национални и патриотски сили правилно да ги распоредат интересите