притисни ентер »

Шетањето најдобриот лек: Започнете денес!
Шетањето најдобриот лек: Започнете денес!

Шетањето најдобриот лек: Започнете денес!

Дали некогаш сте ја слушнале изреката на Хипократ: „Одењето е најдобриот лек“? Само 15-30 минути пешачење секој ден може драматично да го подобрат не само вашиот изглед, туку и целокупното здравје. Бесплатно е, лесно и не бара многу труд! Па зошто да не прошетаме? Прошетките имаат позитивен ефект врз: Позитивни промени во мозокот Одењето го спречува