притисни ентер »

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари
Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари Ние сме левичарска влада, доминантно социјалдемократска, мене ми е логично и фер оние што имаат повисоки приходи, што имаат повеќе, да платат повеќе, а тие што имаат помалку, преку институциите да добијат повеќе, изјави денеска премиерот Зоран Заев одговарајќи на новинарски прашања на прес-конференцијата

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари

Ние сме левичарска влада, доминантно социјалдемократска, мене ми е логично и фер оние што имаат повисоки приходи, што имаат повеќе, да платат повеќе, а тие што имаат помалку, преку институциите да добијат повеќе, изјави денеска премиерот Зоран Заев одговарајќи на новинарски прашања на прес-конференцијата на која тој и вицепремиерот Кочо Анѓушев се

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари

Заев: Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари

Ние сме левичарска Влада, доминантно социјал-демократска, мене ми е логично и фер оние што имаат повисоки приходи, што имаат повеќе да платат повеќе, а тие што имаат помалку преку институциите да добијат повеќе. Ова го изјави денеска премиерот Зоран Заев. -Мојот приход не е толку голем, јас земам 87.000 денари, тоа е платата на премиерот. Зборуваме