притисни ентер »

Врска со разведен маж: Дали е комплицирана и што треба да го прашате за претходниот брак?
Врска со разведен маж: Дали е комплицирана и што треба да го прашате за претходниот брак?

Врска со разведен маж: Дали е комплицирана и што треба да го прашате за претходниот брак?

Можете да научите многу важни работи од минатото искуство на вашиот партнер, кое ќе ви помогне да разберете каква личност е тој. Ако разводот до сега беше табу тема, денес е доста честа појава. Затоа е важно да му поставите неколку прашања пред да стапите во врска и врз основа на одговорите ќе разберете дали треба да останете со него или не. Дали е

Живот: Бракот не е натпревар, танцувајте заедно низ животот

Живот: Бракот не е натпревар, танцувајте заедно низ животот

Бракот не е натпревар 1. Престанете да се натпреварувате со вашиот сопружник кој заработува повеќе пари. Вие двајца имате еднаков удел во бракот. И двајцата дајте колку што можете. Омаловажувањето на брачниот другар кој заработува помалку од вас, никако не го мотивира да ве сака повеќе. 2. Престанете со желбата да победите во секоја расправија со сопружникот

Десет причини поради кои мажите ги оставаат жените: Не правете ги овие грешки!

Десет причини поради кои мажите ги оставаат жените: Не правете ги овие грешки!

Секако, друга жена е најчеста причина, но има уште бројни причини кои можат да го натераат вашиот партнер да побегне од вас. На почетокот ви се допаѓаше сè на него. А потоа со тек на времето откривте дека би можел да го промени однесувањето на маса, дека почесто треба да се бричи, дека половина работи во плакарот му се погрешно наместени… Додека вие

Клучни знаци кои укажуваат на тоа дека сака да му бидете нешто повеќе од пријателка!

Клучни знаци кои укажуваат на тоа дека сака да му бидете нешто повеќе од пријателка!

Чувствувате дека неговиот поглед крие нешто, дека неговите прегратки стануваат подолги, а неговите допири во вашата коса почести? Следните неколку знаци ќе ви помогнат да ја решите дилемата дали за него сте само пријателка или нешто повеќе: Пријателите ве нарекуваат заљубени гулапчиња Сите околу вас забележале дека летаат искри кога вие сте еден до