притисни ентер »

Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!
Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!

Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!

Subaru Outback, Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Nio ES8 и Lynk & Co 01 се последните модели кои се најдоа на листата на возила за „кршење“ од страна на Euro NCAP. Секој е доволно безбеден, па и „Кинезите“ кои го положија испитот со одлични резултати, односно 5 sвезди Поради се построгите критериуми за евалуација на Euro NCAP, станува се потешко да се

Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!

Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!

Subaru Outback, Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Nio ES8 и Lynk & Co 01 се последните модели кои се најдоа на листата на возила за „кршење“ од страна на Euro NCAP. Секој е доволно безбеден, па и „Кинезите“ кои го положија испитот со одлични резултати, односно 5 sвезди Поради се построгите критериуми за евалуација на Euro NCAP, станува се потешко да се

Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!

Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување!

Subaru Outback, Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Nio ES8 и Lynk & Co 01 се последните модели кои се најдоа на листата на возила за „кршење“ од страна на Euro… Текстот Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување! (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување! (ВИДЕО)