притисни ентер »

Осмо издание на „Виолин фест“ во Камерната сала на Филхармонија
Осмо издание на „Виолин фест“ во Камерната сала на Филхармонија

Осмо издание на „Виолин фест“ во Камерната сала на Филхармонија

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест“. – Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Осмо издание на „Виолин-фест“

Осмо издание на „Виолин-фест“

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест“. – Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Во понеделник ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”.

Во понеделник ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”.

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”. – Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Осмо издание на „Виолин-фест”

Осмо издание на „Виолин-фест”

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Македонската Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”. „Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците

Осмо издание на „Виолин- фест“

Осмо издание на „Виолин- фест“

Во понеделник, 14-ти јуни, со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест“. Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Осмо издание на „Виолин-фест“: Настапи на млади виолнисти кои сè уште се во процесот на осознавање на магијата на виолинската уметност

Осмо издание на „Виолин-фест“: Настапи на млади виолнисти кои сè уште се во процесот на осознавање на магијата на виолинската уметност

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест“. -Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и  надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Осмо издание на „Виолин-фест“

Осмо издание на „Виолин-фест“

В понеделник (14 јуни), со почеток во 20 часот, во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест“. – Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Осмо издание на „Виолин-фест“

Осмо издание на „Виолин-фест“

В понеделник (14 јуни), со почеток во 20 часот, во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест“. - Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”

– Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат надвор од рамките на своите обврски кон наставната програма, да го покажат својот талент изведувајќи ги најпознатите дела

Осмо издание на „Виолин-фест“

Осмо издание на „Виолин-фест“

Во понеделник (14 јуни) со почеток во 20 часот во Камерната сала во Филхармонија ќе се одржи осмото издание на „Виолин-фест”. – Главна тенденција на фестивалот е да се презентира виолинистичката школа во Македонија, но и надвор од неа. Фестивалот всушност претставува еден вид на неконвенционален музички подиум кој им дава можност на учениците да настапат