притисни ентер »

Viking Cologne на Creed  нов ароматичен мирис за мажи
Viking Cologne на Creed  нов ароматичен мирис за мажи

Viking Cologne на Creed  нов ароматичен мирис за мажи

Куќата Creed го претстави Viking Cologne, својот најновиот машки парфем. Создаден е од шестата генерација на парфемски мајстори, Olivier Creed и неговиот син Erwin. “Viking Cologne парфемот е наша опсесија. Тој е толку блиску до самата ДНК на компанијата Creed, што истражувавме како да дојдеме до неговата  летна верзија, до свежината, но и енергичноста

CREED Viking Cologne – Mирис кој со себе ја носи свежата, морска атмосфера

CREED Viking Cologne – Mирис кој со себе ја носи свежата, морска атмосфера

Овој парфем е создаден од шестата генерација на парфемски мајстори, Оливиер Крид и неговиот син Ервин, маестрална комбинација на суво сандалово дрво, бергамот и земјен ветивер, мешавина од цитрус и дрвенести бази. Овој мирис е универзален парфем прилагоден на современиот истражувач, чии подвизи досега биле само почеток, бидејќи пејзажите на нашето

Louis Vuitton со нов мирис за мажите – Imagination

Louis Vuitton со нов мирис за мажите – Imagination

Imagination на Louis Vuitton е нов, цитрусно ароматизиран парфем за мажи. „Пет години сонувам да ја откријам убавината на амбрата и да го изразам значењето на нејзините ноти на начин соодветен за моментот, без никаква носталгија“, објаснува парфемерот на Louis Vuitton, Jacques Cavallier. Парфемот содржи свежи ноти, идеални за летната сезона. Врвните

Mирис кој ја носи свежата морска атмосфера! Creed Viking Cologne

Mирис кој ја носи свежата морска атмосфера! Creed Viking Cologne

Луксузниот парфемски бренд Creed со гордост го претстави новиот Viking Cologne, најновиот парфем од брендот . Кул и ароматична комбинација на остра парфемска вода со живописните својства на колонска вода, мирис кој со себе ја носи свежата морска атмосфера . Создаден од шестата генерација на парфимери на брендот! Овој парфем е создаден од шестата генерација

CREED Viking Cologne – Mирис кој со себе ја носи свежата, морска атмосфера

CREED Viking Cologne – Mирис кој со себе ја носи свежата, морска атмосфера

Куќата Creed со гордост го претставува новиот Viking Cologne , најновиот парфем од брендот. Кул и ароматична комбинација на острата парфемска вода со живописните својства на колонската вода, мирис кој со себе ја носи свежата, морска атмосфера. Овој парфем е создаден од шестата генерација на парфемски мајстори, Оливиер Крид и неговиот син Ервин, маестрална

Новиот машки парфем на Луј Витон: Прескап, ама единствен

Новиот машки парфем на Луј Витон: Прескап, ама единствен

Свеж машки мирис за совршени летни денови Проширувајќи ја својата палета на мириси, Луј Витон сега лансира нов парфем наречен Имагинација. Доаѓајќи во транспарентно сино шише, мирисот содржи свежи ноти, идеални за летната сезона. „Пет години сонував да ја откријам убавината на амбрата и да го изразам значењето на нејзините состојки на начин што е погоден