притисни ентер »

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен
Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот се живи и здрави и бродот се движи кон следната дестинација, и се додава дека инцидентот се случил пред 4 часот утринава

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот се живи и здрави и бродот се движи кон следната дестинација, и се додава дека инцидентот се случил пред 4 часот утринава

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот се живи и здрави и бродот се движи кон следната дестинација, и се додава дека инцидентот се случил пред 4 часот утринава

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот се живи и здрави и бродот се движи кон следната дестинација, и се додава дека инцидентот се случил пред 4 часот утринава

Товарен брод во грчка сопственост нападнат во Црвеното море

Товарен брод во грчка сопственост нападнат во Црвеното море

Товарен транспортен брод во грчка сопственост што плови под знамето на Маршалските Острови бил мета на напад со два проектила во Црвеното море, без при тоа да биде повреден екипажот, објавија грчките медиуми, јави дописничката на МИА од Атина. Според државната новинска агенција АНА-МПА, британска приватна компанија за поморска безбедност Амбри соопштила

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Еден брод беше нападнат денеска во близина на јужниот брег на Јемен, објавија две британски агенции за поморска безбедност. Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот

Нов напад на Хутите врз брод во близина на брегот на Јемен

Нов напад на Хутите врз брод во близина на брегот на Јемен

Еден брод беше нападнат денеска во близина на јужниот брег на Јемен, објавија две британски агенции за поморска безбедност. Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Еден брод беше нападнат денеска во близина на јужниот брег на Јемен, објавија две британски агенции за поморска безбедност. Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Хутите нападнаа уште еден брод во близина на брегот на Јемен

Еден брод беше нападнат денеска во близина на јужниот брег на Јемен, објавија две британски агенции за поморска безбедност. Инцидентот се случил во област каде јеменските бунтовници Хути постојано напаѓале бродови во Црвеното Море во последните месеци, соопшти британската агенција за поморска трговија УКМТО. Како што се наведува, членовите на екипажот