притисни ентер »

Како Инстаграм стана најдобра туристичка апликација во светот
Како Инстаграм стана најдобра туристичка апликација во светот

Како Инстаграм стана најдобра туристичка апликација во светот

Најлесниот начин до добар туристички план при прошетка на некоја метропола е Инстаграм. Или пребарувате преку локацијата, или преку хаштаг, или заследувате инфлуенсери од метрополата која планирате да ја посетите (нашиот пример подоле е од Њујорк). Истражувате кои се најпознатите места кои не смеете да ги пропуштите, најкретаивните кафичи кои не секој