притисни ентер »

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница
Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Маж се здобил со повреди од ловечко оружје во Албанија, донесен на лекување во Дебар

Маж се здобил со повреди од ловечко оружје во Албанија, донесен на лекување во Дебар

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Албански ловџии упукале колега, па го донеле на лекување во Дебар

Албански ловџии упукале колега, па го донеле на лекување во Дебар

На 12.08.2019 во 23,45 часот во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Р.Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Р.Албанија со патничко моторно возило ,,Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. На 13.08.2019 околу 00,40 часот

Албанец повреден од ловечка пушка хоспитализиран во болница во Дебар

Албанец повреден од ловечка пушка хоспитализиран во болница во Дебар

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Ловџија ранет во Албанија донесен во дебарската болница

Ловџија ранет во Албанија донесен во дебарската болница

Во понеделникот, во 23.45 часот во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија со патничко моторно возило „опел фронтера“ со албански национални ознаки. Во Полициската станица Дебар С.Х.

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни