притисни ентер »

Тинејџери vs телефон
Тинејџери vs телефон

Тинејџери vs телефон

Колку тинејџери се потребни за да свртат на еден фиксен телефон? Очигледно повеќе од двајца…

На тинејџерите им беа дадени 4 минути да се јават на стар фиксен телефон, а тие направија „квантна физика“ од предизвикот

На тинејџерите им беа дадени 4 минути да се јават на стар фиксен телефон, а тие направија „квантна физика“ од предизвикот

Кевин Бамстред од САД решил да го тестира неговиот син Џејк и неговиот внук Кајл, дали ќе успеат да се „справат“ со веќе одамна застарената технологија на фиксните телефони. Тој им дал 4 минути да се справат со задачата, да се јават на одреден телефонски број. Тој претпоставил дека тинејџерите ќе се збунат, но не знаел дека толку ќе ја искомплицираат