притисни ентер »

Уметник претвора познати слики во селфи
Уметник претвора познати слики во селфи

Уметник претвора познати слики во селфи

Дито Вон Тиз ги претвори класичните слики во селфи за да можат да се вклопат во дигиталниот екосистем на социјалните мрежи. Својата серија ја нарече „ Класикул “. ГАЛЕРИЈА