притисни ентер »

Има 80 години, а изгледа како да има 50: Ја споделила својата тајна со целиот свет ФОТО
Има 80 години, а изгледа како да има 50: Ја споделила својата тајна со целиот свет ФОТО

Има 80 години, а изгледа како да има 50: Ја споделила својата тајна со целиот свет ФОТО

Фејсбук/Принтскрин Многумина размислуваат за тоа како ќе изгледаат за 20, 30 или повеќе години, односно како да го задржат младешкиот изглед кога ќе ја поминат менопаузата. Филомена Варихај го пронашла одговорот на тоа. Дознајте како мајката на четири деца која неодамна го прославила 80-тиот роденден успева да го одржи својот младешки изглед. Позитивни

НА 80 ГОДИНИ ИЗГЛЕДА КАКО ДА ИМА 50 И НОСИ БИКИНИ: Мотивирачка приказна на Филомена Варихај

НА 80 ГОДИНИ ИЗГЛЕДА КАКО ДА ИМА 50 И НОСИ БИКИНИ: Мотивирачка приказна на Филомена Варихај

Има 80 години и четири деца, а изгледа 30 години помладо. Филомена Варихај од Пенсилванија, САД, кога се релаксира на базен или оди на плажа, гордо носи бикини и изгледа одлично. „Секое утро се будам со цел и со причина. Бев благословена со енергијата, со талентот и со желбата да им помогнам на другите да бидат сѐ што ќе посакаат и многу сум благодарна

Има 80 години, а изгледа како двојно помлада: Тврди дека нејзиниот изглед се должи на овие 4 работи, пробајте ги и вие

Има 80 години, а изгледа како двојно помлада: Тврди дека нејзиниот изглед се должи на овие 4 работи, пробајте ги и вие

Многумина размислуваат за тоа како ќе изгледаат за 20, 30 или повеќе години, односно како да го задржат младешкиот изглед кога ќе ја поминат менопаузата. Филомена Варихај го пронашла одговорот на тоа. Дознајте како мајката на четири деца која неодамна го прославила 80-тиот роденден успева да го одржи својот младешки изглед. „Секое утро се будам со

Има 80 години, а изгледа како двојно помлада: Тврди дека нејзиниот изглед се должи на овие 4 работи, пробајте ги и вие

Има 80 години, а изгледа како двојно помлада: Тврди дека нејзиниот изглед се должи на овие 4 работи, пробајте ги и вие

Има 80 години, а изгледа како двојно помлада: Тврди дека нејзиниот изглед се должи на овие 4 работи, пробајте ги и вие Многумина размислуваат за тоа како ќе изгледаат за 20, 30 или повеќе години, односно како да го задржат младешкиот изглед кога ќе ја поминат менопаузата. Филомена Варихај го пронашла одговорот на тоа. Дознајте како мајката на четири

На 80 години изгледа како да има 50 и носи бикини: Мотивирачка приказна на Филомена Варихај

На 80 години изгледа како да има 50 и носи бикини: Мотивирачка приказна на Филомена Варихај

Има 80 години и четири деца, а изгледа 30 години помладо. Филомена Варихај од Пенсилванија, САД, кога се релаксира на базен или оди на плажа, гордо носи бикини и изгледа одлично. „Секое утро се будам со цел и со причина. Бев благословена со енергијата, со талентот и со желбата да им помогнам на другите да бидат сѐ што ќе посакаат и многу сум благодарна

Има 80 години, а изгледа како да има 50: Убедена е дека нејзиниот младешки изглед се должи на овие 4 работи!

Има 80 години, а изгледа како да има 50: Убедена е дека нејзиниот младешки изглед се должи на овие 4 работи!

Многумина размислуваат за тоа како ќе изгледаат за 20, 30 или повеќе години, односно како да го задржат младешкиот изглед кога ќе ја поминат менопаузата. Филомена Варихај го пронашла одговорот на тоа. Дознајте како мајката на четири деца која неодамна го прославила 80-тиот роденден успева да го одржи својот младешки изглед. Позитивни мисли за вечна