притисни ентер »

Новиот М5 ЦС на БМВ се појави порано од очекуваното
Новиот М5 ЦС на БМВ се појави порано од очекуваното

Новиот М5 ЦС на БМВ се појави порано од очекуваното

Официјалното претставување на БМВ М5 ЦС беше најавено за крајот на јануари, па се очекуваше претходно да протече некоја информација или фотографија. Официјалното претставување на БМВ М5 ЦС беше најавено за крајот на јануари, па се очекуваше претходно да протече некоја информација или фотографија. Протечените фотографии од новата, пожестока М „петка“

Откриена е новата лимузина BMW M5 CS, болид со 635 КС

Откриена е новата лимузина BMW M5 CS, болид со 635 КС

Барем кога станува збор за седани, бидејќи М5 веќе нуди многу повеќе од она што би можеле да се посака од автомобил. Болидот е придвижуван од истиот 4,4 твин-турбо V8 мотор, што дава 26 КС повеќе од М5, но и 10 повеќе во споредба со Competition. И во исто време е полесен за 70 кг, така што добива и седишта со карбонски скелет познат од М4. Секако,