притисни ентер »

Некој поставува отров во Аеродром
Некој поставува отров во Аеродром

Некој поставува отров во Аеродром

Локалните власти во општината Аеродром ги предупредуваат граѓаните дека по парковите има расфрлано отров и ги повикуваат скопјани ако забележат таква појава веднаш да пријават во полиција. „Во текот на вчерашниот ден добивме информации дека на јавните површини во Општина Аеродром има расфрлено отров, со што се загрозува животот на животните и на луѓето

Внимателно, расфрлан е отров по парковите низ Аеродром

Внимателно, расфрлан е отров по парковите низ Аеродром

Несовесни лица расфрлале отров во парковите из општината Аеродром. Од општината ја поврдуваат веста дека вчера добиле информации дека на јавните површини во Аеродром има расфрлено отров, со што се загрозува животот и на животните и на луѓето. Брзо реагирале инспекциските служби на Општина Аеродром, а повеќе сезонски работници биле упатени да го пребаруваат

Аеродром алармира дека е расфрлан отров низ општината

Аеродром алармира дека е расфрлан отров низ општината

Општина Аеродром алармира дека на јавните површини има расфрлано отров, кој претставува закана за животот на животните но и на луѓето. Од таму им порачуваат на граѓаните да внимаваат кога ги шетаат нивните миленици, но и да пријават во полиција доколку забележат отров. „Инспекциските служби на Општина Аеродром се на терен, а сезонските работници го

Општина Аеродром апелира до граѓаните да не поставуваат штетни материи на јавни површини

Општина Аеродром апелира до граѓаните да не поставуваат штетни материи на јавни површини

Општина Аеродром апелира до граѓаните да не поставуваат штетни материи на јавни површини, кои претставуваат опасност за домашните миленици, бездомните животни и децата што си играат во парковите. Локалната самоуправа добила информации дека на јавните површини во општината има расфрлено отров, со што се загрозува животот на животните и на луѓето. –

Внимавајте: Расфрлан отров за животни низ парковите во Аеродром

Внимавајте: Расфрлан отров за животни низ парковите во Аеродром

Во текот на вчерашниот ден добивме информации дека на јавните површини во Општина Аеродром има расфрлено отров, со што се загрозува животот на животните и на луѓето, велат од општината. -Инспекциските служби на Општина Аеродром се на терен, а сезонските работници го пребаруваат секој сомнителен реон. Општина Аеродром ја информира полицијата и апелира

Низ Аеродром е растурен отров по парковите - опасен и за луѓето и за животните!

Низ Аеродром е растурен отров по парковите - опасен и за луѓето и за животните!

На јавните површини низ Аеродром деновиве е расфрлен отров кој е опасен и за луѓето и за животните, па од Општина Аеродром апелираат сите забележани сомнителни супстанци веднаш да се пријават во полициската станица „Аеродром“: „Во текот на вчерашниот ден добивме информации дека на јавните површини во Општина Аеродром има расфрлено отров, со што се

Внимавајте: На јавните површини во Аеродром има расфрлано отров

Внимавајте: На јавните површини во Аеродром има расфрлано отров

Во текот на вчерашниот ден добивме информации дека на јавните површини во Општина Аеродром има расфрлено отров, со што се загрозува животот на животните и на луѓето. Инспекциските служби на Општина Аеродром се на терен, а сезонските работници го пребаруваат секој сомнителен реон. Општина Аеродром ја информира полицијата и апелира до граѓаните да не

На јавните површини во Аеродром има расфрлено отров

На јавните површини во Аеродром има расфрлено отров

Во текот на вчерашниот ден добивме информации дека на јавните површини во Општина Аеродром има расфрлено отров, со што се загрозува животот на животните и на луѓето. Инспекциските служби на Општина Аеродром се на терен, а сезонските работници го пребаруваат секој сомнителен реон. Општина Аеродром ја информира полицијата и апелира до граѓаните да не

Низ Аеродром е растурен отров по парковите - опасен и за луѓето и за животните!

Низ Аеродром е растурен отров по парковите - опасен и за луѓето и за животните!

На јавните површини низ Аеродром деновиве е расфрлен отров кој е опасен и за луѓето и за животните, па од Општина Аеродром апелираат сите забележани сомнителни супстанци веднаш да се пријават во полициската станица „Аеродром“: „Во текот на вчерашниот ден добивме информации дека на јавните површини во Општина Аеродром има расфрлено отров, со што се