притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев
ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва кому ќе се препише поразот на политиките на премиерот во заминување, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата денеска го назначи експремиерот Бучковски за специјален претставник за Бугарија. – Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва кому ќе се препише поразот на политиките на премиерот во заминување, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата денеска го назначи експремиерот Бучковски за специјален претставник за Бугарија. „Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва кому ќе се препише поразот на политиките на премиерот во заминување, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата денеска го назначи експремиерот Бучковски за специјален претставник за Бугарија. „Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот

Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ врие и на овој начин Заев преку доделување на функции се  обидува да најде сојузници да ја зачува  својата фотелја бидејќи со погубните политики не само што се доведува во прашање егзистенцијата на премиерското место туку и на претседателското во СДСМ. Наместо замајување на јавноста со стари

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да ѝ се препише поразот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да ѝ се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва на која ќе ѝ се препише поразот на политиките на премиерот во заминување, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откога Владата денеска го назначи експремиерот Бучковски за специјален претставник за Бугарија. „Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва кому ќе се препише поразот на политиките на премиерот во заминување, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата денеска го назначи експремиерот Бучковски за специјален претставник за Бугарија. „Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ

Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва кому ќе се препише поразот на политиките на премиерот во заминување, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако Владата денеска го назначи експремиерот Бучковски за специјален претставник за Бугарија. „Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Назначувањето на Бучковски е очаен обид да се најде жртва за да се препише поразот на Заев

Кадарот Владо Бучковски не е никаков скриен ас на Заев во преговорите, туку очаен обид да се најде жртва  кому ќе се препише поразот на политиките на премиерот во заминување Зоран Заев. Назначувањето на Владо Бучковски е и потврда дека во СДСМ врие и на овој начин Заев преку доделување на функции се  обидува да најде сојузници да ја зачува  својата