притисни ентер »

Австрија има најчиста вода за капење во Европа
Австрија има најчиста вода за капење во Европа

Австрија има најчиста вода за капење во Европа

Австрија има најчиста вода за капење во Европа Според извештајот за водите за капење, речиси 85% од местата за капење во Европа се рангирани како „одлични“. Европската агенција за животна средина (ЕЕА) во јуни објави извештај за квалитетот на европските води погодни за пливање. Според него, прогласена е најдобрата земја во Европа за пливање, а интересно,

Австрија има најчиста вода за капење во Европа

Австрија има најчиста вода за капење во Европа

Според извештајот за водите за капење, речиси 85% од местата за капење во Европа се рангирани како „одлични“. Европската агенција за животна средина (ЕЕА) во јуни објави извештај за квалитетот на европските води погодни за пливање. Според него, прогласена е најдобрата земја во Европа за пливање, а интересно, таа нема ни море. Според извештајот, речиси

Австрија има најчиста вода за капење во Европа

Австрија има најчиста вода за капење во Европа

Според извештајот за водите за капење, речиси 85% од местата за капење во Европа се рангирани како „одлични“. Европската агенција за животна средина (ЕЕА) во јуни објави извештај за квалитетот на европските води погодни за пливање. Според него, прогласена е најдобрата земја во Европа за пливање, а интересно, таа нема ни море. Според извештајот, речиси

Листа на европски земји со најдобар квалитет на водите за пливање, меѓу нив и земји од нашиот регион

Листа на европски земји со најдобар квалитет на водите за пливање, меѓу нив и земји од нашиот регион

Во јуни, Европската агенција за животна средина (ЕЕА) објави извештај за квалитетот на европските води погодни за пливање. Според него, таа е прогласена за најдобра земја во Европа за пливање, а интересно е што нема ни море. Според извештајот, речиси 85 отсто од базените во Европа се рангирани како „одлични“, пренесува CNN. Годишниот извештај за водата