притисни ентер »

Проф. Ванковска: Веќе не се потребни “бомби” – си имаме работа со бомбаш-самоубиец!
Проф. Ванковска: Веќе не се потребни “бомби” – си имаме работа со бомбаш-самоубиец!

Проф. Ванковска: Веќе не се потребни “бомби” – си имаме работа со бомбаш-самоубиец!

Веќе не се потребни “бомби” – си имаме работа со бомбаш-самоубиец! Во септичка јама… Уште не можам да поверувам што успеа да каже во една реченица! Сите критичари се криминалци и непријатели, новинарите суетни, а оној што тој го круниса е педер. Плус политичко влијание за смена на претседател на Врховен суд… Сето тоа во еден ден, на +40 C!!! Ако СДСМ