притисни ентер »

Милошески за ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: Водат антиваксерска кампања, лекарите ги нарекуваат „убијци“, а кандидираат лекар за градоначалник
Милошески за ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: Водат антиваксерска кампања, лекарите ги нарекуваат „убијци“, а кандидираат лекар за градоначалник

Милошески за ВМРО-ДПМНЕ Прилеп: Водат антиваксерска кампања, лекарите ги нарекуваат „убијци“, а кандидираат лекар за градоначалник

Водат антиваксерска кампања, лекарите ги нарекуваат „убијци“, а кандидираат лекар за градоначалник. ☑Зборуваат за патриотизам, а на кандидатската листа го имаат Киро Николоски, човекот кој на Мечкин Камен го газеше државното знаме. ☑На ВМРО-ДПМНЕ не може да му се верува! ☑СДСМ и Коалицијата го имаат најдоброто за нашата општина! ☑Сугаре е најдоброто