притисни ентер »

Шеф Марк во изолација зготви превкусни јадења
Шеф Марк во изолација зготви превкусни јадења

Шеф Марк во изолација зготви превкусни јадења

Во време на домашната изолација поради коронавирусот, сите се трудиме да најдеме нешто во што ќе уживаме и така ќе ни поминува побрзо времето. Познатиот готвач кој го гледмаме во емисијата „Брза кујна“ на Сител телевизија Марк де Јонг или шеф Марк покажа какви специјалитети зготвил додека е во изолација. Освен тоа, тој се вклучи и во предизвикот во

Шеф Марк во изолација зготви превкусни јадења - покажа и како изгледал како дете

Шеф Марк во изолација зготви превкусни јадења - покажа и како изгледал како дете

Во време на домашната изолација поради коронавирусот, сите се трудиме да најдеме нешто во што ќе уживаме и така ќе ни поминува побрзо времето. Познатиот готвач кој го гледмаме во емисијата „Брза кујна“ на Сител телевизија Марк де Јонг или шеф Марк покажа какви специјалитети зготвил додека е во изолација. Освен тоа, тој се вклучи и во предизвикот во

Шеф Марк во домашна изолација прави чуда, а објави и нешто неочекувано

Шеф Марк во домашна изолација прави чуда, а објави и нешто неочекувано

ИЗВОР Скопје24 | март 25, 2020 Во време на домашна изолација сите имаме време за некои работи кои семе ги правеле помалку или воопшто. Познатиот шеф Марк, кој пред телевизиската публика се прослави во шоуто„Брза кујна“, како и сите нас поминува време во изолација како мерка за зашита од коронавирус. Готвењето не е нешто кое не го прави постојани, но

Шеф Марк во домашна изолација прави чуда, а објави и нешто неочекувано

Шеф Марк во домашна изолација прави чуда, а објави и нешто неочекувано

фото:марк де јонг/фејсбук Во време на домашна изолација сите имаме време за некои работи кои семе ги правеле помалку или воопшто. Познатиот шеф Марк, кој пред телевизиската публика се прослави во шоуто„Брза кујна“, како и сите нас поминува време во изолација како мерка за зашита од коронавирус. Готвењето не е нешто кое не го прави постојани, но сега